in

Warszawa

8. mai 2009 reiste vi sammen med en vennegjeng til Warszawa for en langweekend. Vi reiste da med Norwegian. Turen var fin og lærerik. Mye billig god mat og godt drikke, pass på å ta turen innom en kinarestaurant om dere tar turen, dere vil aldri tro prisen.
Vi hadde suite på Mariott Spa Resort. Neste gang jeg reiser til Warszawa skal jeg bestille samme hotell og samme type rom, forskjellen blir bare at jeg da reiser bort for å slappe av og kose meg. Det jeg ser for meg er da: stå opp til frokost buffeen, gå ut å nyte solen og titte på byen, spise en god lunsj, så slappe av enten på rommet, jacuzzien eller i spaèn. Så ut for en bedre middag etterfulgt av en tur til et av shopping-sentrene. Warszawa har et av det største shopping-senteret som finnes i Europa.

Vi var på KFC og spiste kylling, alltid hatt lyst på en bøtte med kylling så det er ikke rart jeg ser fornøyd ut.

Meg og en bøtte kylling fra KFC, Warzawa

Mariott har det flotteste rommet og den største sengen jeg noen gang har sett. Rimelige priser for spa også. Jeg klarer nesten ikke å vente til jeg skal ut å reise igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tatovering

30 seconds to Mars – Hurricane