in

Weekend i Hamar

Denne helgen har vi tilbrakt i Hamar. Jeg har aldri vært i Hamar tidligere, men nå skulle vi dit pga Manowar konsert fredag. Vi booket da rom på Clarion Collection Hotel Astoria for hele helgen slik at vi kunne ta noen øl fredag – vi kjører aldri dagen etterpå. Vi har spist masse god mat, da spesielt på lørdag. Det kan du lese om i innlegget: Bakgården – en fantastisk opplevelse. Vi har kost oss under hele oppholdet og vi (les jeg) har fått shoppet litt. 

 Clarion Collection Hotel Astoria

Når man er silver medlem i Nordic Choice club blir det som oftest et Stordalen hotell. 🙂 På bestillingen hadde mannen min skrevet at vi ønsket badekar. Jeg elsker badekar og maser nok litt vel mye om badekar her hjemme. Når vi sjekket inn beklaget resepsjonisten og sa at de dessverre var tomme for rom med badekar, en bitteliten nedtur. Nedturen ble ganske stor når vi lukket opp døren og så en smal gang og litt av sengen. Heldigvis er det ikke slik at førsteinntrykket alltid stemmer.
Vi gikk innover og forbi rundt sengen så var det en “stue” med to stoler og et bord. Og en dør som ledet inn til badet, litt rart i grunn da jeg gikk forbi døren inn til badet når jeg gikk fra gangen og innover.
Altså dette badet hadde da to dører, to vasker, to speil, en dusj og det beste av alt et badekar. Et stort fint badekar. Lurer litt på om hun i resepsjonen ikke visste om at det var et badekar på dette Superior rommet eller om hun tullet med oss.

Clarion Collection Hotel Astoria

Dette hotellrommet hadde alt jeg noen gang kunne drømt om og er et av de flotteste hotellrommet jeg har bodd på i Norge. Usikker på om dette eller The Thief som vi var på i sommer er det fineste. The Thief hadde ikke badekar. Fikk du ikke med deg det innlegget så kan du lese det her: The Thief –  en liten getaway
Rakk ikke bruke badekaret fredag eller søndag, men rakk hele to ganger lørdag. Tro du meg, dette hotellet og Bakgården restaurant er noe jeg skal tilbake til.

Shopping på CC Hamar 

Lørdagen fant vi til og med tid for litt shopping. Det snødde og det var glatt føre ute, men 2-300 meter unna lå CC. 

CC Hamar

CC Hamar var pent pyntet til jul og med snøen rundt kom julestemningen snikende.

Jeg fant til og med klær jeg ville ha i første butikken jeg gikk inn i på CC. Noe som egentlig er merkelig for det er noe som sjeldent skjer. Finner alltid ting jeg ønsker å kjøpe til hesten min eller stallen, men sjeldent til meg selv. To sorte bukser, en mørk gråmelert topp og en lang strikket grå genser som passer fint til begge buksene. 

Weekend i Hamar

Vi har hatt en helt fantastisk romantisk helg i Hamar. Gleder meg masse til å oppleve Hamar på sommeren. Om du ikke har vært i Hamar så anbefales det virkelig å ta en tur dit. Pass på å ta turen innom Bakgården, spesielt om du er glad i gresk mat. Kommer ikke nærmere Hellas enn å måtte reise dit. 

Det er sikkert mange andre fine steder å besøke i Norge og om du vet om noen så legg gjerne igjen noen tips. Norge er et såpass fint sted så tror det er verdt å utforske. Kjøpe meg et norgeskart og merke av alle stedene 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Bakgården – en fantastisk opplevelse

En fantastisk uke er snart over