in

Tatovering

Da har jeg tatt min fjerde tatovering. Jeg ble veldig fornøyd med denne også. Da har jeg en løve på skulderen, en tribal på leggen, et hjerte med navnet til min kjære mann på armen og mitt siste tilskudd en stjerne på maven.
Jeg har også fire piercinger, to i høyre øyenbryn, en i tungen og en i navlen. Har lyst på en til, men lurer litt på hvor jeg skal ha den.

Jeg vet jeg skal ha flere tatoveringer, lurer litt på å bygge videre på stjernen på maven slik at det blir en “bord” med stjerner. Tatoveringen på armen min, altså hjertet har jeg lurt på å tilføye noen roser og slikt på, slik at den blir litt mer spesiell og litt større. Skal prøve å få tegnet et lite utkast slik at jeg får se hvordan den kan bli, npå har jeg bare et image i hodet. Snakket med tatovøren om å lage et mer helhetlig bilde av løven på skulderen, men det virket som kunne bli litt vanskelig da det kun er et løvehodet. Så han foreslo å tatovere over den, men det må jeg tenke litt på, jeg har tross alt tegnet denne selv og har hatt den i 9 år.

Mens jeg sitter her og skriver så tenker jeg på løvetatoveringen, det er jo mulig å lage en tribal rundt den, det kan nok bli kult. Må nok tegne litt nå :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Warszawa