in

En langhelg er alt for raskt over

Alltid deilig med langhelg. Pinsehelgen var siste langhelg ved hjelp av røde dager før julen. Litt trist, men det er ikke så alt for lenge til sommerferie nå. Mannen min og jeg har 10 års bryllupsdag i år så denne sommerferien blir som en bryllupsreise, jeg kommer selvfølgelig tilbake til den senere. 🙂 

Langhelg

Denne langhelgen skulle jeg egentlig på steward-kurs, men det ble avlyst på grunn av for få påmeldte. Jeg hadde ordnet pass til Kvikk hele helgen som jeg valgte å opprettholde så kunne jeg prioritere litt annerledes denne helgen.

Langhelg og shopping Høøks Fredagen startet som den gjør i de fleste dager, først en tur å jobben. I lunsjen tok jeg en kjapp tur på Hööks Oslo sentrum. Jeg skulle dit kun for å kjøpe nytt saltrekk ettersom det ene mitt har blitt borte. Bli aldri at man kjøper kun den ene tingen, i kassen hang ukens tilbud. Ukens tilbud tilbud var grime med fluereim som jeg bare måtte kjøpe. Tidligere i uken var vi i Sverige og innom Hööks Sverige hvor jeg kjøpte startnummer, stevnehansker og en t-shirt jeg synes passer når man driver med hest. Vi avsluttet fredagen med fredagstaco og litt tv titting. Vi var ganske slitne så det ble en tidlig kveld på oss.

Lørdag tok vi turen til strømmen storsenter for lunsj og litt shopping. Merkelig når jeg sitter her å prøver å tenke etter hva man shoppet så kommer jeg ikke på så mye. Kjøpte lær-rens til ridestøvlene mine, mannen min kjøpte nye sko. Vi kjøpte også fisk. Kjøpte 10 gløde-tetra og 10 neontettra, når jeg telte når jeg kom hjem var det 22 fisker vi kom hjem med.
Vi koste oss på cafe dus med kaffemocca og mat. Han bestilte pappa dus og jeg bestilte club sandwich. Var virkelig fornøyd denne gangen, vi har vær der mye og har ikke alltid vært fornøyd. Det virker som de har hatt litt eierskifte som har påvirket litt på kvaliteten, men som sagt var vi veldig fornøyd denne gangen. Da både med maten og servicen. 

Søndagen og mandagen gikk med til noe så spennende som husarbeidet. Rydde, støvsuge og klesvask. Dette må jo gjøres når vi først har tid til det og denne helgen har vi hatt god tid. Selv med god tid har vi ikke rukket alt vi skulle ha gjort. 😯  Vi hadde nok litt for god tid denne helgen.
Vi har selvfølgelig ikke bare drevet med husarbeidet, da hadde vi vært ferdig allerede i går. Mannen min tar Bachelor i prosjektledelse så han har drevet en del med studier og jeg da med styrearbeid og nettsurfing. Nettsurfing er jo noe av det viktigste man gjør i løpet av en dag.  😆 

I morgen er det tilbake igjen til stallivet. Egentrening i morgen, sprangtrening onsdag, dressurtrening torsdag og stevne søndag. Ønsk meg lykke til 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Læremester i sprang – Kvikk

Klubbstevne – vårt første