in

Savner dyrene våres

nova scotia duck tolling retriever

Når vi er på ferie så har jeg alltid savnet dyrene våres. Det er en stor trøst å vite at de blir tatt godt vare på og har det bra. Vil tørre å påstå at de blir skjemt bort mens vi er borte også. 

Håkki

Håkki er en 10 år gammel nova scotia duck tolling retriever, toller på folkemunne. Vi har ikke hatt han siden han var valp, men han er vårt lille pelsbarn – en av familien. Han kom til oss høsten 2017 og har vært hos oss i snart 3 år. Når han kom til oss var han da 7 år gammel. 

Familietur

Håkki sover sammen med oss om natten, dog på gulvet i sin egen seng. Selv hvor trøtt han er så nekter han å gå å legge seg alene. Han ligger heller på gulvet i stuen og maser til vi går å legger oss. Dersom vi blir liggende å småprate litt så stønner han og ojer seg frem til det blir helt stille. Da tar det ikke mange sekundene før han snorker og durer som en motorsag.

Han har en helt fantastisk personlighet og er nok mer som et barn enn en hund, men slik blir det vel ofte når man ikke har egne menneskebarn 💕. 

Pelsbarn

 

Han elsker å være med i stallen for å besøke “storebroren sin” Kvikk som ikke bor hjemme. 

Ser på storebror

 

Kvikk

Eken som han egentlig heter har nettopp fylt 18 år. Jeg kjøpte Kvikk i 2016 og han ble offisielt min 01.03.2016. Han har vært en del av familien i 4 år.

Man ser godt på Kvikk om han er i godt eller dårlig humør. Han er som oftest i veldig godt humør. Som du ser under her så smiler han ofte 😃

storebror

Kvikk vet godt hvordan han skal få en liten godbit av far 🤣 

Kvikk og pappaen sin

Kvikk er nå sykmeldt så det vil gå en god stund før jeg kan ri han igjen. Heldig er jeg som da får låne en annen hest innimellom.

Gleder meg til å komme hjem til dyrene våres igjen. Man blir så knyttet til disse pelsbarna og savner de veldig når jeg ikke er sammen med de hver eneste dag.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Norgesferie etappe to – Florø

Norgesferie tredje etappe – Vøringsfoss