in

Trollstigen

Da har vi ankommet vårt reisemål nummer to – Florø. Det var en lang kjøretur fra Kristiansund og hit til Florø. Den ble ekstra lang da vi kjørte innom Trollstigen og vi stoppet flere steder på vei til Florø. 

Vi startet dagen i dag kl 05:00 med frokost før vi pakket og kjørte avgårde 06:40, noe som var 20 minutter før planlagt avreise 😄

Frokost i Kristiansund

Reisemål nummer to – Florø

Veien til Florø ble lang. Vi reiste fra Kristiansund klokken 06:40 og var fremme i Florø kl 18:00. Ut på tur – aldri sur.

Ut på tur aldri sur

Vi var så heldig å få masse reisetips før vi dro hjemmefra. Et av tipsene var Trollstigen så den kjørte vi i dag på vei til Florø. Det ble kun en liten omvei på ca 2 timer. 

Trollstigen 

Det var virkelig en opplevelse å kjøre Trollstigen. Smale svingete veier hvor det ofte kun var plass til en bil i bredden. Kraftige fossefall flere steder. Dersom du har mulighet til å ta turen til Trollstigen så anbefales dette på det sterkeste. Vi kjørte opp Trollstigen, stoppet på rasteplassen og kjørte så videre ned andre siden av fjellet. Absolutt verdt turen. 

Vi hadde en liten photoshoot på rasteplassen på Trollstigen 😁 Det var forøvrig veldig kaldt der oppe. Vi tenkte ikke over at dette var på snøgrensen. 

Blondineblogeren på rasteplassen på Trollstigen

På vei ned fra Trollstigen og da på andre siden av fjellet kom vi over et nydelig sted. Denne hytten kunne vi tenkt oss. For en perle av et sted. 

På vei ned fra trollstigen

Min kjære mann begynner å bli en ganske så flink fotograf. Bildet over har jeg tatt, mens bildet nedenfor har han tatt med sitt kamera 🤩

Nå har vi kjørt i tre dager hvor vi har sett og opplevd mye. Skal bli deilig med en fridag uten kjøring i morgen. Da skal vi kun utforske Florø til fots og ikke minst sove lenge 😅

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Atlanterhavsveien

Norgesferie etappe to – Florø