in ,

Manowar -The Final Battle World Tour

Må si at det å reise til Hamar for en konsert er ganske så drøyt, men når Manowar lanserer sin siste turne så måtte jeg jo ta med gubben på konsert. Manowar -The Final Battle World Tour. 

ManowarJeg var på konserten til Manowar på deres Warriors of the world Tour 23.11.02 på Rockefeller. Billetten fikk jeg i bursdagsgave av ei tidligere god venninne. Mannen min ble ikke med den gangen så nå måtte han jo bare være med. 🙂

Manowar er et amerikansk heavy metal-band, som ble grunnlagt i 1980. Manowar er kjent for å ha tekster om middelalderen, slag og norrøn mytologi. Med tanke på dagens heavy metal-band så er ikke disse så veldig heavy. Bandet består av Eric Adams (født Luis Marulo) 63 år, Joey DeMaio 63 år, Karl Logan og Donny Hamzik.

Jeg fikk en kassett av min bror eller onkel på slutten av 80-tallet som jeg elsket å høre på. Det viste seg å være Manowar. Artig at de har holdt på så lenge, men nå skal de da altså gi seg.

Manowar -The Final Battle World Tour

Konserten ble holdt i Scandic Hamar sine lokaler. Usikker på hvor mange mennesker den lille salen tar, men vil tippe rundt 1500. Skjønner jo at billettene kostet litt :-p Konserten i Hamar ble utsolgt og salen ble fylt av blodfan i alle aldre.

Dørene åpnet klokken 19, konserten skulle starte 20. Vi reiste fra hotellet rundt kvart over sju slik at ventetiden ikke skulle bli så lang. Nå har jeg aldri vært borte i at et band har startet på klokkeslettet de skal noen gang. Ventetiden ble lang likevel og det virket som om de aldri skulle komme på scenen.

De startet konserten med sangen Manowar som de gjorde sist jeg var på de, og som de sikkert alltid starter med. Just love that song 🙂

Må si det var morsomt å se at menn i en alder av 55 ++ reiste hånden i være i den kjente “rocke” stilen og headbanget. Konserten deres var fullspekket av gode låter, dette er den eneste konserten vi begge to har stått i ro uten å gått for å kjøpe drikke underveis. Konserten var verdt sine 1335 kroner. Det var en emosjonell konsert hvor de takket den norske fansen. De hadde laget en videosnutt med klipp fra alle konsertene de har hatt her i landet opp igjennom tidene. De viste også en video til minne om alle “falne soldater” opp igjennom tidene, da tok tårene mine overhånd. Godt det finnes vannfast mascara.

Veldig synd gutta nå gir seg og at dette er siste turne, men man kunne skimte at de begynner i bli eldre og at de nok er litt slitne. Nå hadde de med seg en ny trommis som jeg ikke fikk med meg navnet på, han kunne nok spilt i mange år til han. Nå er det mange som har sagt at “dette er siste turne” for så å komme tilbake mange ganger etterpå – bare se på KISS 🙂

Super konsert, håper de kommer tilbake igjen og at dette ikke er deres siste turne. Har du ikke hørt om disse gutta før så hør gjerne på disse sangene jeg har lagt ut her, dette er noen av mine favoritter.

 

Carry On

https://www.youtube.com/watch?v=SrADJEpAc7Q

Det ble dessverre ikke noen gode bilder fra konserten, men fikk noen helt ok. Jeg filmet litt, men det kom fort en vakt bort til meg som fortalte pent og bestemt at det ikke er tillatt å filme så den snutten legges ikke ut på bloggen min akkurat nå. Den kommer nok litt senere.

Nå skal vi nyte resten av oppholdet vårt her i Hamar i litt stillere form, disse gutta er kjent for å kjøre en høy desibel. 🙂

Takk for at du leste bloggen min.

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Drømmedag

Bakgården – en fantastisk opplevelse