in

El Greco – Puerto Rico

Dagen i dag startet tidlig her på El Greco. Opp 06:30 for litt morgentrim, står man opp for sent så kan det bli alt for varmt. Vi smurte oss godt med solkrem før vi gikk ut. Vi tok det litt rolig i dag, men det ble da en grei gåtur likevel 😃

Etter dagens gåtur ble det frokost på hotellet, El Greco. Grovt brød, agurk, tomat, egg, salt og pepper. Nydelig mat. 
I dag ble det soling ved bassenget. Det startet litt overskyet og bittelitt for kaldt, men det tok ikke lange tiden før solen kom frem og varmet godt. 
Mens vi lå der å solet oss kom hotell-massøren. Det var ikke ille priser så vi booket oss en massasje begge to. Massasjen var helt ok, men skulle ønske hun tok i litt mer. 
Vi hadde det helt fantastisk ved bassenget så vi tok like så godt lunsjen i poolbaren. 

Ikke den sunneste maten, men vi er jo tross alt på ferie 🤣.

Etter all solingen i dag ble det en noe lang power-nap så det ble en noe sen middag😆
Jeg synes det er vanskelig å finne ut hvor man skal spise hele tiden, men i dag falt det på et sted som så ganske så bra ut. Masse gjester som koste seg med så det ut til. Vi bestilte Paella som er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet med skalldyr, blekksprut, fisk, fugl og kjøtt. Det så veldig godt ut. 

Vi ble faktisk veldig misfornøyde. Vi burde skjønt det når nabobordet sendte ut maten to ganger, men dette så vi først etter at vi hadde bestilt maten vår. Maten vår smakte kun saltvann. Vi spiste ikke opp og gikk heller innom butikken på vei tilbake til El Greco slik at vi kunne spise oss mette. Litt kjedelig når maten ikke er bra. 

Ny dag og nye muligheter i morgen, da på selveste 17. mai ☺

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Puerto Rico

Sminkespeil med lys