in

Tiden går fort når man har det moro

Tiden går så alt for fort når man har det moro. Denne helgen startet med sommerfest med jobben på fredag. Vi var på en koselig tyrkisk restaurant på Sørenga. Jeg bestilte grilltallerken, en øl og en isvann. Var god mat og drikke. 

Det ble en tidlig kveld for min del, stallen og Kvikk ventet på lørdag. Jeg skulle jo på sprangtime klokken 12:45, om du ikke fikk med deg hvordan dette gikk kan du lese om det HER. Lørdagen fortsatte sammen med mannen min, mor og mine nevøer. Vi skulle ut og spise for så å se kvartfinalen mellom LSK og Stabekk på Åråsen. Turen gikk til Casa Mia som har aldeles nydelig mat. Vi bestilte forskjellig alle sammen, men tror vi alle var like fornøyd. Servicen var det ikke noe å si på. Vi hadde det veldig moro og praten satt løst. Det ble Spagetti Carbonara på meg, det var så mye mat at jeg ikke orket å spise opp alt. 

Moro på Casa Mia

Veien gikk så videre til Åråsen for å se LSK slå Stabekk og sikre seg en plass i semifinalen. Kampen var bra den, men til tider lurte man på hva linjedommer og dommer drev med. Det er en grunn til at man sier “linjemann er ræva” og “kjøpt og betalt” til hoveddommer. Det kunne virkelig virke slik. Både dommer og linjedommer dømte noe alvorlig rart. Lenge siden vi har vært på kamp så det var ekstra moro at de vant denne kampen. Ble jo hes av all jubelen (og litt kjefting). 

Var en bra helg når det kom til fotball. Lørdag vant LSK over Stabekk og søndag vant Liverpool over Arsenal. 🙂 

Lørdagen ble avsluttet med konsert på den lokale puben. Var moro der også gitt. Så moro at det ble en rolig søndag med netflix, men det snakker vi ikke noe om. 

Mandager har jeg fôrrytter, men jeg tok en tur innom for å hilse på Kvikk. Jeg har kjøpt en ny type hestegodis som jeg måtte sjekke om han godkjente. Han fotfulgte meg i boksen så jeg tror den var godkjent. Var ikke så veldig lett å få tatt bilder av han. 🙂 

Ønsker deg en fortsatt god mandag.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Godt å være i gang med treninger igjen

40 års krisa kommer snikende – noen år for tidlig