in

En vakker øy – Thassos

Thassos er virkelig en vakker øy. Det regner mye vinterhalvåret så det er veldig frodig her. På vinterhalvåret kan det komme bittelitt snø også. Blomsterbuskene som er her er flotte å se på tror ikke vi har noe lignende hjemme i Norge. Norsk natur er veldig vakker den også, men på en annen måte. Gleder meg masse til en liten Norgesferie når vi kommer hjem igjen. 🙂 

Vakkert

Ny uke, nye muligheter

Det er så lett å tenke at man skal starte nytt å bedre “til mandag” akkurat slik som vi beste oss i helgen. Når mandag kommer da er det en ny uke og nye muligheter for et sunnere liv. Vi satt derfor på vekkerklokken til å ringe tidligere i dag. Stod opp, dusjet og smurte oss godt med solkrem før vi gikk ut for å starte uken med litt mandagstrim. Vi gikk ca like langt som vi gjorde de andre gangene her på Thassos, men på kortere tid. Vi ble gode å svette begge to og litt fornøyd ble vi også. Dersom vi skal få inn noe mosjon her så må det gjøres enten veldig tidlig eller veldig sent. Gåturen fra stranden og tilbake på rommet ved 16 tiden er helt forferdelig. Det er så varmt og luften virker så tung. 

Til lunsj i dag ble det at vi delte en gresk salat og en liten baguette. Var veldig godt og akkurat passe med mat. Ganske så rimelig var det også. De første dagene brukte vi mellom 200 og 300 kroner på lunsj, i dag brukte vi 110 kroner inkl drikke. 

Lite som skal til

Det er så lite som skal til før man blir litt mer enn fornøyd. Da mener jeg før man smiler litt ekstra eller synes servicen er litt bedre en forventet. Vi har ikke merket noe spesielt til vaskedamene med unntak av at de er her mindre enn som står på Ving sine sider. På info om hotellet vårt på Ving sine sider står det at det er rengjøring 7 dager i uken, det viser seg midlertidig at de som rengjører har fri søndager. Ikke noe stress at de kun er her 6 dager i uken da 🙂 I dag når vi kom tilbake fra stranden hadde hun gjort litt ekstra stas på sengen vår. Rengjøringsdamen ble brått satt mye mer pris på. 

Romantisk seng

Vakker solnedgang

Vakker solnedgang

Med dette vakre bildet mannen min tok av solnedgangen på balkongen vår ønsker jeg deg en riktig god kveld. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Soling og bading i Nisos Thassos

Tor med hammeren, lyn og sol – Thassos