in

Fikk feil koffert – krise

Da har vi ankommet Thassos og Louloudis Boutique Hotel …med feil koffert. Slik går det når alle skal herme etter meg og ha rosa koffert. Når vi kom til hotellet tok busssjåføren ut mannen min sin koffert og en rosa samsonite koffert, identisk til min. Det stod til og med samme fornavn på den andre kofferten.

Feil koffertVi sjekket inn på hotellet og var nesten fremme på rommet vårt før jeg så at det manglet en navnelapp på det øverste håndtaket. Jeg tenkte med meg selv at hvordan i alle dager kan den ha blitt borte. Så innså jeg dette var da ikke min koffert! Jeg ble lettere frustrert, skjønte ikke hvordan dette kunne skje. Så så jeg navnelappen med mitt fornavn på. Jeg ringte telefonnummeret på navnelappen 4 ganger før hun tok telefonen. Jeg glemmer ofte at jeg ringer med skjult nummer. Når jeg kom på det sendte jeg henne en tekstmelding og forklarte hvem jeg var og at jeg hadde hennes koffert. Det ble et virvar uten like. Hun satt fortsatt på bussen og visste ingenting om dette når jeg ringte henne.

Vi ringte Ving for å høre om de kunne hjelpe oss, noe de ikke kunne med det første. Vi måtte sende kofferten vi hadde med taxi ned til hennes hotell så skulle hun da sende vår tilbake med samme. Ja ja tenkte vi det var ikke noe å gjøre med det. Jeg måtte jo ha kofferten min.
Vi gikk ned til resepsjonen for å be de om å ringe taxi for oss. Resepsjonisten ville ikke det, hun sa at dette kom til å bli så dyrt da det andre hotellet var på andre siden av øya. I stedet ringte hun til de som kjører bussene her imens hun snakket med busssjåføren ringte Ving oss tilbake. Det skulle komme en buss snart med flere gjester som skulle til hotellet vi er på. Ving hadde avtalt med denne bussen at de skulle ta med “feil koffert” og levere den på hotellet til eieren, så skulle hun sende min koffert tilbake med taxi. Når mannen min var ferdig i telefonen med Ving så viste det seg at resepsjonisten hadde fått til samme avtale. Hun hadde snakket med busssjåføren som skulle ta med kofferten videre. Så mye styr!

Vi gikk ut for å vente på busssjåføren så han kunne ta med seg kofferten videre. Vi så på klokken å så at vi ikke ville rekke middagsbuffeten i dag, den stenger klokken 21. Nå var klokken snart 21:15 uten at bussen hadde kommet. Vi fant ut at vi fikk heller gå ut å finne et sted å spise i dag. 21:30 kom bussen, busssjåføren dobbeltsjekket hvilket hotell den skulle til og vi takket for hjelpen.
Når vi kom inn i resepsjonen igjen fikk vi beskjed av resepsjonisten at vi måtte gå å spise. De ventet på oss. Vi ble ganske paffe, de ventet med å rydde bort maten pga oss. De kom til og med bort til oss å spurte om de skulle sette ut mer mat, men takket vi pent nei. Det var mer enn nok mat for oss to. 

Jeg har sagt det før, jeg elsker Hellas. De er så fantastiske og serviceinnstilte. Nå sitter vi på rommet, snart klare for å køye. Vi har begge våre kofferter, min koffert kom med taxi rett etter at vi var ferdig med med å spise. Vi ble så glade at vi ga nok muligens litt “mye” driks. Taxisjåføren ble veldig glad, noe som gjorde at vi ble glade også. 

Nå har vi lært at vi alltid må trippelsjekke om vi har fått korrekte kofferter. Hjelper ikke om den er aldeles så lik, det finnes mange med mitt navn som liker rosa der ute tydeligvis. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Har du husket å like blondinebloggen på Facebook?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ferie – alt nå

Skala Rachouni – et øde sted