in

Oktober er snart over

Oktober er snart over. Virker som om oktober bare har flydd forbi. Høsten kom og ble avløst med vinteren. Høsten har virkelig vært vakker i år. Jeg har feiret bursdag i tre hele dager. Bursdagsmiddag med kaker både lørdagen og søndagen. På bursdagen min, som var på en mandag, ble jeg møtt med ballonger på jobb. Skulle tro jeg fylte rundt tall, men det er det heldigvis enda et par år til 🙂
Vi har en tradisjon her hjemme at det det er bursdagsbarnet som velge maten på dagen man har bursdag. Jeg velger som oftest taco da det er min absolutte favoritt av “lørdagsmat” 😀 Tror jeg kunne spist taco hver eneste dag om jeg hadde fått velge 😛 Av kjæresten fikk jeg barbermaskin til hest, noe jeg lenge har ønsket meg. 🙂 

Oktober er snart over

Jeg har nå hatt rideforbud fra midten av september og hele oktober. Jeg har begynt å jobbe 100 % igjen samt at jeg har begynt opptrening hos fysioterapeuten. Gleder meg til å begynne å ri igjen og ikke minst begynne å ri på treninger igjen. Kvikk er med på treningene uten meg slik at han får fortsatt opptreningen sin. Han må også få en ny kiropraktisk behandling av veterinær Ellen på Romerike Hesteklinikk. Han er stiv til den ene siden noe han alltid har vært, men det må jo løse seg snart.
For en liten stund siden begynte jeg å gi han kraftfôr til frokost. Han får Spillers conditioning mix noe han tydeligvis synes er veldig godt da benet hans begynner å bevege seg slik som hunden sitt ben når du klør den bak øret 🙂
Må få satt en sparkematte slik at det ikke blir plagsomt for de andre på stallen, men det er veldig hyggelig å se han koser seg så masse 🙂 Det er noe helt eget når man ser at firbeinte har det ekstra bra. 

Oktober er snart over, Eken

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Long overdue update

Veterinær to dager på rad