in

Anmeldelse av Eldhuset

Her kommer Blondinebloggens anmeldelse av Eldhuset. Eldhuset finner du på Grunerløkka og Bislett. Vi testet Eldhuset på Grunerløkka nærmere bestemt Olaf Ryes plass 9. Dette er restauranten for deg som er glad i barbeque. Eldhuset serverer god sørstatsmat og masse av det, man blir utrolig mett. 

Det var så mye å velge i at det ble rent vanskelig, men vi begge gikk for combomenyen hvor vi valgte 3 retter hver. Vi regnet med at vi da fikk 3 litt mindre porsjoner av hver rett, men der tok vi feil. Vi kommer til å være mette frem til neste år.

Han gikk for:
Smokey ribs, Pit Smoked Birdie Leg, Pulled Pork, Sweet Potato Fries og Mac  & Cheese.

Eldhuset Grunerløkka

Jeg gikk for:
Smokey ribs, Brisket of Beef, Pulled Pork, Farmers Salad og Potato Fries 

Eldhuset

Eldhuset på Grunerløkka kan virkelig anbefales. Maten var helt fantastisk. Mye smak og gud så mørt kjøtt. 

Mannen min har bursdag på mandag, men vi feirer bursdagen hans hele helgen til ende. Om man skal si noe negativt om Eldhuset må det være at de ikke hadde forretter og kun 3 typer dessert. Nå er det ikke slik at vi orket dessert eller kom til å orke å spise opp om vi hadde tatt forrett, men jeg har hatt lyst på hvitløksbrød hele uken så jeg ble litt skuffet. 

Kvelden er enda ung, det er over en time siden vi spiste middag så nå er det ut igjen å jakte på dessert. 🙂 Hvitløksbrød tar vi i morgen. 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En spennende helg i vente

Fy for en trist søndag