in

Live life to the fullest

Live life to the fullest må være et av de beste ordtakene som finnes. Jeg synes det er viktig å følge sine drømmer. Viktig å sette pris på det man har samtidig som man streber etter sine drømmer og tørr å ta noen sjanser. 

Noen drømmer kommer lett, mens andre krever litt mer (noen gang mye) jobb. En del av mine drømmer har gått i oppfyllelse allerede, mens andre må man bare godta at man aldri kommer til å oppnå. Jeg har en mann som elsker meg, tak over hodet, en bil som får meg fra A til B og en fantastisk hest. Man kan jo nå tenke “hva mer kan man ønske seg”? Jeg har fortsatt noen mål og drømmer jeg ennå ikke har oppnådd, men jeg nærmer meg. 🙂 

Uken som var 

Denne uken har vært helt fantastisk.  Pappa sin Nova Scotia Duck Tolling Retriever har vært hos oss denne uken, han skal være hos oss enda en uke. Hyggelig med en firbeint i hus igjen. Det har blitt mye trim på alle tre denne uken, merker at formen begynner å bli bedre. 🙂 Har funnet ut at han liker å kjøre bil så han fikk være med å hente mannen min i Oslo i går. Vi var litt tidlig ute så vi parkerte og gikk litt rundt. Virket som han syntes det var veldig spennende. 

Håkki i Oslo

Håkki i Oslo

Kvikk

Live life, KvikkSom jeg skrev tidligere denne uken så har jeg følt selv at jeg har begynt å få til å få han til å gå på tøylen. Å gå på tøylene betyr at hesten går i riktig form slik at den jobber kroppen riktig. Det at veterinæren ga klar beskjed om  at Kvikk skal ris teknisk riktig til enhver tid var den motivasjonen jeg trengte for å få det lille sparket jeg trengte for å finne ut teknikken. Jeg har trent mye på det tidligere også, men det er først nå jeg har forstått hvor viktig det er. 
Torsdag red jeg for dressurinstruktøren min igjen for første gang etter at Kvikk ble syk. 30 minutter inkl 5 minutter skritt, 15 min trav og 10 min nedskritting. I og med at det nå er tillatt med store bøyde spor ble det litt mer moro for både rytter og hest. Tilbakemeldingen etter timen var bare positiv. Fremgangen med Kvikk har virkelig vært motiverende så nå har jeg satt meg noen nye mål innen ryttersporten. 🙂 

En liten tur på FelleskjøpetLørdag var mannen min på BI 9-16. Jeg hadde store planer for hva jeg skulle rekke å gjøre denne dagen. Kjørte han inn på skolen slik at jeg hadde bilen. Måtte en tur på Felleskjøpet og handle inn til Fortuna Rideklubb sine skolehester. Godt vi har god plass i bilen så slipper jeg reise så ofte. Fôr til 6 hester blir fort borte. Reiste rett i stallen å lempet av fôret. Møkket 2 bokser før jeg tok inn Kvikk. Pusse og stelle litt før det var på med salen og tid for dagens økt. Han var så flink, lydig og så rolig. Masse kos og ros etter timen før han fikk lunsjen sin. Rakk å være hjemme i hele 45 minutter før Håkki og jeg måtte reise til Oslo for å hente mannen min. Hjem til lørdagsmiddagen, litt snop og en god serie på Netflix. 

Gleder meg masse til neste dressurtime. Gleder meg faktisk litt til jeg kan begynne å ri han i sprang også. 

Søndager går alltid med til de tingene man ikke har rukket tidligere i uken. Husarbeidet er fryktelig kjedelig når solen skinner som i dag. Når husarbeidet var unnagjort var det bare å utnytte det fine været. Gåtur med Håkki er godt både for firbente og tobeinte. Søndagen avsluttes med å planlegge sommerferien. Spennende. 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sikkerheten først, ny hjelm måtte til

Test av vegetarmat