in

Oppdatering på selveste valentine

ValentineValentine i dag. Vi pleier vel egentlig ikke å feire valentine, men mannen min har som oftest alltid en liten gave på lur. Det hadde han selvsagt i år også. En boks formet som et hjerte med nydelig sjokolade i som i følge han selv kostet skjorta. 🙂 Må innrømme at jeg synes det alltid er hyggelig å få gave. Nok om valentine, det er på høy tid med en oppdatering.

Søndag 12.02.17 var det dressurstevne på Fortuna Rideklubb for rideskoleryttere og privatrytterne på stallen. Kvikk kan fortsatt ikke ris, men jeg lånte en av skolehestene så jeg fikk deltatt. Vi øvde på programmet fredag. Denne hesten er ganske ny i rideskolen så jeg har ikke ridd han tidligere, da altså før denne fredagen.

Moro å ri igjen, men fy å slitsomt. Jeg har jo ikke skjønt at jeg bør holde meg selv i form selv om jeg ikke får ridd. Fikk virkelig merke det på stevne hvor dårlig form jeg er i. Det er greit at hesten er tung å ri, men å puste og pese så mye skulle ikke vært mulig. Det er ca 4 uker til Kvikk skal starte opptrening, jeg skal ikke ri han opp selv. Han skal få lov til å få litt muskler før jeg begynner å ri han. Det vil si at jeg har noen uker på meg til å få opp kondisjonen, denne tiden må brukes godt.

Kosthold er viktig når man skal komme i form igjen så nå blir det å planlegge god sunn mat. Allerede godt igang, men det er et annet blogginnlegg. 🙂

Tilbake til dette dressurstevne. Jeg red da en Fjording ved navn Beethoven. Sta, men fin. Tung å ri, men fin motor. Fikk faktisk merknad fra dommer at det ble for hastig på den ene vendingen. Det har jeg aldri hørt med Kvikk. Beethoven stoppet for å gå på do under programmet og galoppen ble feil til tider. Fikk 54, 35 %. Jeg er  vel ikke helt fornøyd, men moro å være med og det var nesten første gang jeg red han.

Jeg skal fortsette å ri han litt fremover slik at jeg får litt trening igjen. Må ut å røre på meg litt ellers også. Målet er å bli i bedre form til Kvikk er i bedre form.

Beethoven og meg på stevne:

Dressurstevne 12.02.17

Må si jeg hadde maks uflaks på dette stevnet. For det første så var ikke Kvikk frisk, men rett før vi skulle varme opp røyk glidelåsen på den høyre ridestøvelen min. Det å ri med en ridestøvel hvor glidelåsen er åpen fikk meg til å kjenne hvor god støtte de gir.

Leverte ridestøvlene til reparasjon tidligere i dag, fikk tekstmelding om at de var ferdige alt. Det var kjapt må jeg si. Sist jeg leverte noe der tok det nesten 3 uker.

Det er nok et stevne til før Kvikk blir frisk. Må nok låne Beethoven da også. Forventer økning i prosentene da med tanke på at jeg da har ridd han litt og kjenner han bedre.

KiropraktorJeg har hatt litt problemer med stiv rygg og ømme muskler en periode nå så jeg tok en tur til kiropraktoren i dag. Ikke fullt så stiv nå, men litt groggy. Han knakk opp hele ryggraden. Når jeg satt meg opp etterpå så var det akkurat som om jeg var på danskebåten med høy sjø. Nå har jeg ikke vært hos kiropraktoren siden 29.09.15, denne gangen gikk det i det minste over et år siden jeg var der sist. Krysser fingrene for at det holdt med denne gangen. 🙂

 

Happy Valentine til deg. Takk for at du leste min blogg.

Har du likt meg på Facebook?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

La bonita Frisør og velvære

Fjording er nå best