in

En nesten helt vanlig helg

En helt vanlig helg for meg nå, er opp til vekkerklokken ca 08:30 både lørdag og søndag, (har hendt at den blir slumret bare bittelitt da) våkne litt med en kopp kaffe og radio. Fikk endelig DAB-radio av pappa og kona hans til jul. Ønsket meg den lenge, så den må jo brukes. 🙂

Etter en kopp kaffe går turen til stallen. Først 10 minutter “leietur” i skritt i ridehallen før han får låne en annen sin boks mens jeg møkker og ordner boksen hans. Før brukte jeg ganske lang tid på å møkke, men jo mer trening jeg har fått i å gjøre det jo kortere tid tar det. Har faktisk reduserte tiden med 2/3. 🙂

Det er så godt å se at det går fremover etter kolikk operasjonen hans. Hver dag i stallen med Kvikk er en tid jeg virkelig verdsetter. Selv de kjedelige gjøremålene er morsomme nå. Enormt takknemlig for at han fortsatt er i livet mitt. Når jeg møkker boksen hans mens han er der så sjekker han alle lommene mine for godis. Når han ikke finner noe så koser han bare.

Selv om han står i boksen sin hele dagen så er han ikke sur. Kvikk er i godt humør og tar alt med godt mot. Jeg var litt redd for at han kom til å bli sur på boksen, men heldigvis ble det ikke slik.
I og med at Kvikk står inne hele tiden så er det mye mer å møkke. Forbruket på flis har økt betydelig. Så i dag tok vi turen til felleskjøpet lørdag og kjøpte 50 kg flis, samt 1 sekk Mash (Spenst). Så mandag skal han få boksen full av flis.

vanlig helg

Som jeg skrev så er dette en nesten helt vanlig helg. Denne søndag skal jeg faktisk ikke i stallen. Fôrrytteren til Kvikk som får kosen i dag, mens jeg slapper av hjemme med litt husarbeidet og tv. Og litt blogging da. 🙂

Ønsker deg en riktig god søndag. Takk for at du leste bloggen min.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Nyttårsforsett og alt det der

Fredagskos