in ,

Fantastisk fin lørdag med en slump av mestringsfølelse

En fantastisk fridag og litt av en mestringsfølelse. Dagen i dag startet med at jeg ble vekket av vekkerklokken, deilig for en gang skyld å ikke våkne før den. Koste meg med en kopp nytraktet kaffe før mannen min kjørte meg til stallen. Han trengte bilen i dag da han skulle til sine foreldre.

boksmatteNår jeg kom til stallen startet jeg med å skru opp en matte på veggen. Kvikk er så fæl til å sparke i boksveggen om han kjeder seg. Det bråker noe alvorlig så da tenkte jeg at jeg fikk sette opp en boksmatte. Ble ganske bra. Det er bare det at Kvikk er ganske smart, om du ser den metall-stolpen til venstre i bildet så er det selvfølgelig den han sparker på nå. OMG lissom.

Etter at vi  byttet ut strømtrådene i padocen har jeg hatt problemer med å få Kvikk ut av denne. Han har nektet og jeg har måttet gi opp. Tidligere har han stoppet opp rett føre porten og nektet å gå videre. I dag når jeg skulle hente han ville han ikke gå mot porten en gang. Han nektet rett og slett. Han skulle ikke inn og ferdig med det. Jeg visste jo at det ville komme en tid som han ville teste meg litt, han gjør ikke det når jeg rir han. Jeg måtte gi opp i dag også, jeg føler meg ikke så erfaren at jeg føler meg trygg nok til å begynne å krangle med en hest på 500 kg. Jeg fortalte om problemet til ei annen som var på stallen. Hun sa at ta med deg en pisk så går vi opp. Hun instruerte meg og snakket meg igjennom det og jaggu det fungerte.  For en mestringsfølelse, dette gjorde dagen min. Fantastisk følelse. Fra å ha gitt opp til å få han inn og ha en god dressurøkt gjør noe med meg. Det er treningsstevne i dressur neste søndag så jeg trenger å trene masse.

Nei jeg vil ikke inn….

kvikk-sta-som-en-fjording

Etter en god dressurøkt var det bare å ta bena fatt å gå hjem igjen. Slitsomt, men trenger det så absolutt. 🙂 Da var i det minste noe av dagens trim unnagjort. Malt litt i dag også. Nå er mannen min hjemme igjen og det er på tide med Die Hard 3 og taco.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

18 år med den beste – halve livet mitt

Jakten på plekter – Styrepils – Blondinebloggen