in

40 års krisa kommer snikende – noen år for tidlig

Harry Styles
Harry Styles

40 års krisa kommer snikende, selv om det er noen år for tidlig. Konsertbilletter til Harry Styles er bestilt. For de av dere som ikke vet hvem Harry Styles er, slik som mannen min når han sa ja til å bli med på konsert, er dette en av gutta i One Direction. 

Når jeg nærmet meg 30 ble det ny tatovering, ny piercing og jeg hørte hele tiden 30 Seconds to Mars, eller Thirty Seconds to Mars som de egentlig heter. Før dette igjen var det Tokio Hotel. Musikken deres er bare fantastisk god så musikksmaken min er det ingen ting å si på 😉 Mannen min er vel ikke helt enig i musikksmaken min og synes det er ekstremt unødig at jeg vil høre på denne musikken hele tiden. Nå er det da One Direction som spilles om igjen og om igjen, da spesielt Perfect. Må si at jeg synes One Direction er bedre live enn når de er redigert av plateselskapet. 

Nå har jo One Direction tatt en pause og gutta kjører nå solokarrièrer. De sier de kun har en pause så vi får se om de starter opp igjen men reiser de ut på turné igjen skal jeg sikre meg billetter. 🙂 Denne gangen får jeg klare meg med konsert med kun Harry Styles. 

40 års krisa

Ja da har 40 års krisa startet, jeg har ingen andre forklaringer på det. Jeg er sugen på livstilsendring, nye tatoveringer og har helt dilla på One Direction. Som jeg sa, sist jeg var slik som dette var når jeg nærmet meg 30. Må si jeg gruer meg litt til jeg nærmer meg 50  😆
Hmm kan det virkelig være nesten 10 år siden siste tatovering? Nei det var ikke det, mars 2014 var sist gang jeg fikk litt blekke på kroppen. Det er lenge nok siden det da. For 10 år siden ble det en tatovering på leggen og en på magen. På tide med nytt blekk nå kjenner jeg (jeg har jo liksom ikke noe annet å bruke penger på…).  Dersom du er nysgjerrig på mine tatoveringen kan du se disse HER

Tatovering 40 års krisa

Jeg må vel bare ønske 40 års krisa velkommen – det er ikke så mye annet å gjøre. Livstilsendring og god musikk er da ikke negativt 🙂 Planlegger neste tatovering og om jeg tatoverer den jeg har lyst på blir ikke kostnaden så veldig stor. Jeg må bare bestemme meg for om jeg vil tatovere meg der, om jeg gjør det så blir den vanskelig å skjule. Hvor.. det kommer jeg tilbake til senere.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tiden går fort når man har det moro

Gladeste Tolleren som finnes

Familie igjen