in , ,

En helt vanlig dag i livet ..

vanlig dag, Høst

Vanlig dag.

En helt vanlig dag i livet. Dagen er forbi, ny dag i morgen. Men hvor i alle dager ble det av den vakre høsten og hvem bestilte regnvær igjen? Det gikk fra å være fantastisk vakkert til grått og trist. Jeg trodde faktisk snøen skulle komme snart, første frosten har allerede kommet og vi har skiftet til vinterdekk. På mandag var det ulykker og usedvanlig lange køer pga glatt føre, veldig glad for at vi allerede hadde byttet dekk. Det er alltid noen som skal trosse lengst mulig og kjøre på slitte sommerdekk.

Gleder meg til vinteren og spesielt julen. Jeg håper på en fin, hvit og litt kald vinter så jeg kan stå på skøyter. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg var rundt 10-12 år. Jeg sier hvert år i år er året jeg skal stå på skøyter. Må bare kjøpe de først da. 🙂 Jeg er veldig glad i julen, familiekos og god mat. Julen pleier å være fullspekket av sammenkomster. Det pleier ikke å være en dag vi ikke er sammen med andre. Blir vel ikke annerledes i år. Det er viktig å ta vare på de rundt deg man vet aldri hva fremtiden vil bringe. Ingen lever evig og kjedelig å angre på noe man skulle gjerne gjort annerledes.

Privattime

VeslaI dag har jeg hatt privattime i stallen på verdens beste Morgin også kallt Vesla. Jeg har slitt litt med galoppen de siste gangene jeg har ridd henne. Det er mye lettere for ridelæreren å se hva jeg gjør feil enn meg selv som sitter oppå. Det var en vel verdt time, må nok ha et par timer til snart slik at jeg får utviklet meg mer. Gleder meg til neste gang, neste helg er Vesla “min” fredag og lørdag igjen. Øve masse og kose oss, kanskje jeg får booket en privattime eller to. 🙂

Merket veldig på ridetimen i dag at jeg er nødt til å begynne å trene igjen, kondisen må opp og kiloene må ned.

Får se om jeg rekker alle mine nyttårsforsetter som jeg satt for i år, begynner å blir faretruende nære nå. Jeg har da nådd noen av de, står igjen å ri stor hest og annet småtteri.

Nei nå er det vel nok “vissvass” for i kveld, en vanlig dag er snart forbi. Ønsker deg en riktig god kveld og natt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lash control, swirl and squeeze

Kurs i fototeknikk og fotoshoot