in

Kattunge på besøk, ler meg skakk

Jeg var hos kiropraktor og legen min i går, så nå er jeg sykmeldt i 1 1/2 uke foreløpig. Nakke og skuldre er stive og vonde, når man jobber på kontor og sitter å jobber på en PC i 7,5 timer per dag så blir det fort slik. Det er ikke noe problem å være litt stiv i nakken og skuldrene, men når tensjonshodepinen setter inn i tillegg er det vanskelig å ignorere. Jeg vet jeg kommer til å kjede meg hjemme, men noen ganger må man høre på legen og la seg sykmelde. Jeg har hatt en vane å nekte sykmelding, men dette er dessverre noe jeg ikke får noe igjen for. Denne uken blir det minimalt med PC, Ipad osv, nå blir det kun å gjøre ting som kan bedre samt at jeg skal tilbake til kiropraktoren allerede på fredag for ny behandling.

Kattunge på besøk

Denne høstferieuken har vi besøk av en “liten” kattunge. Rusken heter han, en artig liten krabat. Når jeg var ferdig hos legen min i går tok jeg turen innom dyrebutikken og kjøpte en rosa lekemus til han. En absolutt selvfølge at han måtte få en rosa leke av meg. Kattunge (1)

Han synes akvariet er veldig spennende, det første han gjør om morgenen når vi står opp er å løpe bort og “hilse” på fiskene. Han har nå funnet ut at det er et lite hull i glasslokket og at han kan stikke labben nedi som han synes er veldig morsomt å gjøre, mens jeg synes ikke det da det blir ganske vått. Han er veldig kosete, maler mye mer enn katten jeg hadde hjemme hos mor og far. Han er også ganske lydig, han hører faktisk på meg når jeg ber han om å legge seg (om han ikke driver med noe annet som er viktigere da).

Kattungen

Det er i alle fall en liten trøst å ha denne krabaten av en kattunge her mens jeg er går hjemme, men han reiser hjem igjen på søndag og jeg er sykmeldt i første omgang til og med onsdag neste uke. Krysser fingrene for at jeg da er bra og blir friskmeldt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ville karbonader, blant annet…

Oktober – Den rosa måneden