in ,

Klubbstevne – vårt første

I dag deltok Kvikk (Eken) og jeg på vårt første klubbstevne. Dette var mitt aller første “ordentlige” stevne. Det var et utvidet klubbstevne i dressur med livestream til Horsepro. 

Utvidet klubbstevne i dressur
Oppvarming på utebanen i regnet.

Jeg har ridd LC:1 så mange ganger, men denne gangen var jeg veldig nervøs. Dette var det aller første stevne etter at Kvikk ble syk. Jeg føler vi har kommet veldig mye lenger nå både i og etter opptreningstiden. Han er så myk og fin nå. Vi har de siste ukene fokusert på sprangen, men jaggu klarte vi  å dra igang dette med ganske grei prosent. 

Må innrømme at det er mye å lære når det kommer til “ordentlige” stevner kontra rideskolestevner. På rideskolestevnene står vi alle foran dommer under premieutdelingen og alle står der spente på resultatene. I dag på klubbstevnet visste vi allerede resultatene og det var kun den som fikk premie som stilte seg opp foran dommeren. Vi varmet opp ute og gikk inn i hallen fra utsiden, bare dette var annerledes enn hva jeg er vant med fra rideskolen. 

Jeg er glad jeg endelig har vært igjennom et utvidet klubbstevne. Neste mål blir distriktstevne som jeg selvfølgelig  håper på blir hjemme i klubben vår. Føles så mye tryggere å starte hjemme. Ikke har jeg hestehenger heller, men det kan jeg alltids leie for en dag eller helg. 

Vi var totalt fire startende i LC:1 hest som da gjør at det kun er 1 premiert i klassen.
1. plass fikk 67,391 %
2. plass fikk 66,957 %
3. plass fikk 66,522 %
4. plass fikk 62,174 %

Jeg kom på 2. plass og er veldig fornøyd med det. Jeg vet hva jeg har å jobbe med og satser på forbedring. 🙂 

 

Takk for at du leste bloggen min i dag og for at du ville titte på den lille videosnutten. 

Har du likt blondinebloggen på Facebook? Jeg blir veldig glad om du gjør det. 🙂 

One Comment

Leave a Reply
  1. Dressur var aldri min ting, jeg hadde simpelthen ikke hodet til det. Men det er gøy når man gjør det bra. Gratulerer med andreplass, det er veldig bra!

    Kan ikke si jeg husker mye fjordhester på dressur, selv om det begynner å bli en god del år siden sist jeg var på stevne, så det er gøy å se at noen viser frem alsidigheten dems.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En langhelg er alt for raskt over

Ride n’ dine – hestehelg