in , , ,

Julekonsert med Return og Stage Dolls

Lørdag 12.12.15 var vi på julekonsert på Sentrum Scene. Vi dro først og sjekket inn på vårt vanlige sted, Comfort hotel xpress central station. Dette hotellet begynner å føle ut som vårt 2. hjem, men savner virkelig hotellfrokosten. Dette hotellet har ikke restaurant. Man kan selvfølgelig bestille frokost, men det er ikke noe frokostbuffet her. Om man bestiller frokost får man en baguette og en yoghurt i en pose hengende på døren. Kjekt nok det også.

Julekonsert (1)

Etter at vi hadde sjekket inn tok vi turen ut for en spasertur opp Karl Johan. Det var mye folk og god stemning. Selv om det ikke var noe snø var julestemningen der allikevel. Skøytebane, pariserhjul, masse lys i alle trær og masse pynt overalt. Det var rent romantisk ute. 🙂 Lysten til å flytte til Oslo kom frem igjen, jeg som hadde lagt den langt nedi en skuff og låst skuffen. 🙂

Julekonsert (2)

Julekonsert (4)Vi var heldige å bli bedt med på TGI Fridays av hun ene på ridekurset jeg går på. Hun, mannen hennes og et par til skulle på TGI først så samme konsert som vi skulle på. Perfekt, hyggelig å møte nye mennesker. Vi spiste god mat på TGI Fridays og tok et par øl. Var litt skeptiske til å spise på TGI Fridays på Karl Johan da denne ikke mange dagene føre hadde fått ekstremt dårlige kritikker. Servicen var veldig bra og jeg må si maten var god. Ingen av de vi var med klaget på maten så da var det jo alt i alt bra. Ølen smakte godt den også. Mannen min og jeg bestilte hamburgere, bestilte ikke samme typen hamburger. Husker ikke hva de het i skrivende stund.

Vi møtte mange nye hyggelige mennesker denne kvelden. Jeg som for noen år siden var super sjenert, var så sjenert at det var ubehagelig å reise steder jeg ikke kjente alle, er ikke mye sjenert nå lenger. 🙂 Etter TGI var vi en tur på Internasjonalen og tok et par øl sammen med en hyggelig gjeng før noen av oss gikk videre til selve julekonserten.

Julekonsert med Return og Stage Dolls

Return må jeg si ikke har forandret seg mye. Return spilte gode gamle slagere og noe nytt. Alt i alt knallbra musikk og for en fantastisk gruppe. Stage Dolls synes jeg var mindre bra. De spilte en del, for meg, ukjent musikk. Etter hva jeg har fått høre så er denne Julekonsert med Return og Stage Dolls en årlig ting så jeg håper virkelig å få den med meg neste år også.

Julekonsert (3)

Julekonsert (5)

Vi avsluttet kvelden med en liten pit stop for litt nattmat på selveste “Pit Stop”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Tankefull lørdagsmorgen

Julegave-shopping fra din egen stue?