in ,

Spinningstime og mandag er dårlig kombo

Dagen i dag startet som de fleste mandager pleier. Klokken ringte, jeg trøtt som en dupp så klokken ble slumret. Vekkeklokken jeg bruker er telefonen min, den er plassert på kommoden i enden av rommet så jeg må faktisk ut av sengen slumre den for så å gå tilbake å legge meg. Er man trøtt så er man trøtt. Vi har alltid dårlig tid mandager da vi alltid fyller bensin mandags morgen, så det å slumre klokken mandagsmorgener er bare dumt. Selv om jeg har dårlig tid så skal jeg dusje og kose meg med kaffen. Kaffekos er meget viktig uansett hvilken morgen det er, det tror jeg alle kaffedrikkere kan være enig i.

BoseSelv med dårlig tid klarte jeg å komme tidligere på jobb i dag, og det selv om jeg var innom butikken for å handle grapefrukt, yoghurt og blåbær. Alltid når jeg kommer på jobb så er det på med PC, på med radio NRJ og på med Bose headsettet mitt, vet ikke hva jeg skulle gjort uten de. Headsettet stenger hele verden ute og det er veldig deilig. Jeg hører ikke støvsugeren om det er ved siden av meg en gang. Super fornøyd med øyenbrynene også, for de som ikke har fått det med seg er disse formet og farget hos Beauty Lifestyle Klinikken på Flateby.

Spinningstime

Som sagt er spinningstime og mandag er dårlig kombo, men kom meg igjennom det. Litt problemer med å få pulsen over 80 %, men fy for en økt, var helt gjennomvåt av svette. Deilig å få begynt treningen igjen. Jeg må si jeg var litt skeptisk til spinningstimen denne gangen da løpegjengen skulle ha time samtidig som oss. Løpebånd og sykler er plasser ved siden av hverandre, i stedet for at det ble negativt ble det faktisk ganske motiverende. Vi hadde 2 instruktører som pisket oss rundt. Gleder meg til neste mandag allerede. For dere som lurer så er det meget viktig å matche håndkleet med neglelakken ha ha.

Spinningstime

Det er jo som sagt veiing hver mandag, vektnedgangen den første uken med diett var uvirkelig stor. 3,9 kg første uke, selv om jeg er stolt vet jeg at dette er helt vanlig i starten. Denne uke vil ikke vektnedgangen bli like stor, men skal gjøre mitt beste.

Ønsker deg en riktig god mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ny uke, nye muligheter

Spinning to dager etter hverandre god idé eller ikke?