in , ,

Spinning to dager etter hverandre god idé eller ikke?

Vanskelig å stå opp i dag. Det er faktisk kun tirsdag i dag og uken har så vidt startet, lenge til fredag og helg. Jeg vil så gjerne sove lenge, men nei da vi må opp 05:30 vi. Kjente det i kroppen i dag at jeg var på spinning i går, ikke så rart vi er slitne i og med at vi har hatt trenings-fri i ca 1 mnd.

Mannen min var med på spinningen i går han også, for de som lurer så trener vi alltid sammen. Vi pleier å gjøre det meste sammen, unntatt hestesporten da. Når det kommer til hest så er han med meg på stevner og tar alltid bilder når det er noe, sjekk ut voksenridning.com som er min blogg om hest.  I dag var som en hvilken som helst arbeidsdag, fikk unna arbeidsoppgavene mine og hørte på NRJ, ler meg skakk av Petter Pilgaard og gjengen.

Spinning

SpinningVi meldte oss på spinning i dag også, merker at vi var på spinningstime i går. Vet ikke om det var så lurt med tanke på at bena er slitne etter i går og burde muligens fått fri i dag. Venstre ankel som jeg har betennelse i er ikke god, så her blir det ispakke resten av kvelden. På den SATS`en vi trener på har de spinning mandag og tirsdag klokken 17 så vi må jo nesten få med oss de timene. Vi er begge glad i spinning.

I dag var det krøll med togene opplyste de på NSB, var problemer mellom Drammen og Asker, i og med at jeg skulle på spinning klokken 17 var det bare å gå til sjefen og spør om å få løpe 15 min før tiden og håpe på det beste. Når jeg kom til toget var toget heldigvis ikke mer enn 5-8 minutter forsinket så vi rakk timen med god margin. Jeg liker å komme tidlig, hater å komme for sent, da kan vi velge sykkelen som vi mener er den beste. Når jeg kom inn i salen var det faktisk tomt og godt er det, jeg er veldig vanemenneske.

Klar for timeDet er veldig deilig å ha kommet igang med trening og diett etter ferien og motivasjonen er på topp. Jeg er veldig fornøyd med dagens økt, i dag var det sykkel intervall. Svetten sprutet og pulsen dunket hardt. Gleder meg allerede til neste ukes trening, det blir ikke noe mer trening på SATS denne uken da jeg har stallen torsdag og fredag. Greit å ikke starte for sterkt heller ha ha.

Nå blir det nok en episode Suits før det er på tide med en date med Jon Blund.

Forresten … om du eller noen du kjenner har slitt med betennelse i akillessenen så tar jeg gjerne imot råd for å bli kvitt det. Blir jeg kvitt det noen gang?

 

Ønsker deg en riktig god kveld videre, hyggelig at du leser min blogg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Spinningstime og mandag er dårlig kombo

Livsstilsendring, bare positivt eller?