in , , ,

Ny uke, nye muligheter

I morgen er det en ny uke med nye muligheter. Det ligger mye i ordtaket ny uke, nye muligheter. Jeg liker dette ordtaket. Om denne uken ikke gikk som forventet eller man ikke oppnådde ønsket resultat spiller det ingen rolle da det i morgen er en ny uke med nye muligheter.

OPI - Hawaii
I dag har jeg kost meg med kaffe, med x-antall episoder av Suits sammen med kjæresten min. Vi elsker tv-serier. Har fått prøvd en av de nye Opi neglelakken jeg kjøpte på taxfree’en på Gardermoen også. Valgte lilla i dag. Fin lilla-farge synes jeg, litt mye blått i den ikke på en negativ måte. 2 strøk uten å dulte borti noe er ikke dårlig det, hi hi.

Middagen i dag var ikke mye spennende, men i dag ble det en fiskegrateng som hadde poteter og grønnsaker i formen. Lite kalorier var det også. 360 kalorier til middag er absolutt ikke mye så i dag ble det et knekkebrød til kvelds.

Fiskegrateng

Ny uke, nye muligheter

Kommende uke kommer bli hektisk. Oppstart av trening, rideskole og fôrhest. Mandag etter jobb blir det spinningstime, grugleder meg til denne. Skal bli godt å komme igang med treningen igjen, men det er nok litt for lenge siden sist. Planen for uken er som følger: mandag – spinning, tirsdag – spinning, torsdag- ridning via rideskolen, fredag-ridning på fôrhest.

I og med at vi har “et par kg” for mye så veier vi oss på mandager, spennende å se hvor mange kg som er borte etter den første uken. Vektnedgangen de første ukene er alltid mye mer en ellers. Jeg må si at jeg har vært flink denne uken, lite kalorier og veldig sunn mat. Grunnen til vektøkningen er at mannen min og jeg har sluttet og røyke. Vi har nå hvert røykfrie i ca 2 1/2 år. Gikk opp ganske så mye i starten og har slitt en del med motivasjonen med å få av de ekstra kiloene. Nå har kiloene begynt å tære på en skade jeg har i høyre kne, samt at jeg har en betennelse i venstre akillessene som jeg ikke blir kvitt. Vil tro denne betennelsen blir borte når jeg blir litt lettere. Jeg hadde per 10. august 2015 en BMI på 30,1, dette kan ikke være bra for kroppen. Det er ikke noe i veien med motivasjonen nå, men ønsk meg lykke til allikevel 🙂

I gårsdagens innlegg, Lørdag – Min favoritt dag, nevnte jeg at vi skulle se filmen «IT FOLLOWS» som skulle i følge Dagbladet være tiårets beste skrekkfilm. Filmen var opplagt og må være en av tiårets dårligste. Jeg leter fortsatt etter tiårets beste skrekkfilm så kom gjerne med forslag.

Ønsker deg en riktig god søndag og en riktig god uke.

Ny uke, nye muligheter.

ny uke, nye muligheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hestedilla deluxe

Spinningstime og mandag er dårlig kombo