in , ,

Tankefull lørdagsmorgen

Her sitter jeg da med morgenkaffen en tidlig tankefull lørdags morgen. Etter å ha sittet og kost meg med kaffen en stund fikk jeg lyst til å skrive litt. Når jeg til tider er veldig tankefull hjelper det faktisk å skrive om det, min egen lille terapi på en måte. Det er forsåvidt greit å være tankefull, bare sunt å bruke hjernen. I det siste har jeg tenkt mye på fremtiden, på bloggen, på hest, egentlig på livet. Jeg setter meg alltid mål som jeg ønsker å oppnå innen en viss tid. En del av målene er nådd, mens andre ikke er det og jeg er usikker på om de blir det.

De målene jeg hadde som jeg ønsket å oppnå før jeg ble 30 har jeg så å si klart å gjennomføre.
liten og søt Nero 10 uker– Jeg ønsket å gifte meg med min kjære, det gjorde jeg 07.07.07 i en alder av 26 år.
– Egen bil har alltid vært drømmen og det lenge før jeg fikk førerkort, det har mannen min og jeg hatt siden jeg fikk førerkort 07.12.98.
– Så var det det å eie sitt eget hjem. Vi ble eiere av en blokkleilighet 01.05.04, solgte denne og ble eiere av et rekkehus 01.08.05. Så i en alder av 24 år ble jeg “huseier” for første gang.
– Boliginvestor har også vært en drøm, kjøpte vår første utleie bolig i mars 2015.
– Vi fikk vår første “egen” hund i starten av mars 2005, dette var forøvrig grunnen til av vi flyttet fra leiligheten så fort. Ble fort liten plass der. Nero ble stor så alt for fort. Han ble hos oss Ridetime 11.07.12frem til 18.11.14, i nesten 10 år fikk vi ha han. Savnet er fortsatt veldig stort. Senest i går ventet jeg å se han i verandadøren når vi kom hjem fra jobb.
– Et annet mål jeg hadde var å ta opp ridningen igjen, det gjorde jeg juli 2012 på Stall Z. Søte Raqis. Siden august 2013 har jeg ridd fast 1 gang i uken på rideskolen på Melgård Hestesenter, Fortuna Rideklubb.
– Etter at jeg tok opp ridning ble målet fort å ha hest på fôr. Jeg fikk min første fôrhest januar 2015. Kahala, hadde han på fôr i nesten 6 mnd. Hadde Knotten et par ganger før jeg fikk Vesla (Morgin) på fôr fra 05.09.15. Neste mål er å eie egen hest eller ha en hest på heltidsfôr.

Tankefull

Tankefull

Jeg tenker mye på fremtiden, hva vil den bringe? Hvor er jeg/vi om 5 år? Har vi klart å kjøpe vår 3. eiendom? Er jeg eier av en nydelig, stødig læremester av en hest? Kan bli sprø av å tenke slik. Tenker at jeg får lene meg bakover å ha litt tålmodighet, fremtiden kommer den. Tiden går jo så alt for fort og før man aner det sitter man der gammel og grå helst da i en koselig gyngestol med min kjære ved min side. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Jeg har tatt et valg

Julekonsert med Return og Stage Dolls