in ,

Konebil – endelig i boks

Jeg har lenge ønsket meg en bil til, en “liten konebil”. En bil som fyller mine krav. Da en som passer bedre til stallbruk. En bil som det ikke er så farlig med, en skikkelig bruksbil. Endelig ble det konebil på meg. Jeg sjekket ut en del biler før jeg falt på pickupen SSANGYONG ACTYON SPORTS 4WD A 200 S 🙂 

KonebilDet er en liten stund siden jeg kjøpte den, men det var litt som skulle fikses fra forhandlers side. Når alt var ferdig fikset fikk selgeren steinsprut så frontruten sprakk så den måtte byttes  🙄 Syntes jeg ventet en evighet, men til slutt var tiden inne for å hente den. 

Det er stor plass inne i bilen til et flott hundebur til Håkki. Problemet er jo bare å finne det perfekte buret. Jeg trodde jeg hadde funnet det å vi dro for å titte på det. Et Kela bilbur, men buret var rundt 5 cm for bredt så jeg fikk det ikke inn i bilen. Døra gikk ikke langt nok opp. Jeg liker Kela burene da hundene kan titte ut og rundt seg. De er også skranglefrie og absolutt det viktigste, de er trygge og solide dersom uhellet skulle være ute. Hunden skal være sikker i bilen på lik linje som oss voksne og barn. Man putter jo ikke små barn bare i baksetet uten bilstol. Fineste Håkki er jo vårt lille adoptivbarn han nå. 

Bilen er forøvrig også en fin trekkbil for hestehenger så det gagner jo Kvikk. Mangler hestehengeren nå da, men den kommer etterhvert den også. Har allerede vært på Felleskjøpet og kjøpt flisballer. Må si det var mye lettere og laste i bilen nå som jeg har lasteplan. 

Må innrømme at jeg har måttet argumentere masse for at vi skulle kjøpe bil nummer to. Vi har egentlig aldri trengt to biler, men nå gjør vi da det. Man føler seg også litt mer fri når man kan reise bort osv uten å måtte tenke på busstider om den andre er ute en tur med bilen, jobber sent eller lignende. Gruer meg litt til første gang jeg skal parkere i pendler-parkeringshuset i Lillestrøm. Bilen er litt for lang og jeg har ikke ryggekamera (enda), har hengerfeste så jeg merker jo hvis jeg støter borte i veggen  😆 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hestehelg med trening for Jonas Elvebakk

Super tid på treningsfronten