in

Den Lille Fede Restaurant

Vår første middag her i Danmark var på Den Lille Fede Restaurant. Mannen min bestilte en 7 retters middag med tilhørende vinpakke. Regningen kom på svimlende 2200 DKK som er 2863 NOK. Absolutt verdt det. Maten og servicen var upåklagelig. Er du i København og ønsker en kulinarisk opplevelse så ta turen til Den Lille Fede Restaurant.

7-retters menu

Muslinge-fumet
Tapioca, løvstikke & kartoffelTorsk
Selleri, Vesterhavsost & kastanjePasta
Krabbe, bisque & selleriRibeye
Skalotteløg & blanquette sauceOkse
Rødbede, malt, æble & ramsløgskapersGrottelagret cheddar
Bagte figner & nødderPanna Cotta
Vanilje, hvid chokolade & sabayonne sauceVi ble gode og mette, samt en smule fin i farta. Startet med et glass Cava etterfulgt av 4 forskjellige hvitviner. 2 rødviner og til slutt en søtere dessertvin. Etter 7 glass vin (med påfyll av rødvinen) så satt latteren meget løst, i det minste på meg. Vi hadde en strålende aften og gleder oss masse til neste gang vi tar turen hit 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad.