in ,

Livsstilsendring, bare positivt eller?

Livsstilsendring er nok ikke bare positivt, i starten virker livsstilsendring litt negativt også.

Torsdag allerede og godt er det. De første ukene med livsstilsendring i form av kosthold og trening er ikke bare bare, det tærer på både humør og krefter. Det har nå gått litt over 1 1/2 uke. Kroppen har vært vant med å få såpass mye mat at jeg som oftest har blitt så mett at jeg har fått vondt i magen, kroppen er også vant med å få litt snop. Merker godt at kroppen vil ha sukker, men det får den ikke så det er bare å holde ut. Hodepinen har kommet, men den regner jeg med blir borte i løpet av kort tid. Merker godt at vi var på spinningstime både mandag og tirsdag, veldig dumt at de ikke har disse timene med en dag i mellom. Bena føles trette og skuldrene er stive. Litt glad det ikke blir noe mer spinning denne uken, holder med to dager i stallen i tillegg.
I dag startet rideskolen opp igjen, dette kan du lese mer om på voksenridning.com.

LivsstilLivsstilsendringsendring

Det vi har gjort for å endre vår livsstil er at vi har startet et sunnere kosthold, dette klarer vi å holde ved hjelp av Godt Levert og Grethe Roede. Vi har også startet opp treningen igjen, planen er 2 spinningstimer og 1-2 styrketreninger i uken. I tillegg rir jeg minimum 1 time i uken. Målet er ned 1 kg i uken for så å vedlikeholde dette.

Det er forøvrig en god stund siden vi startet å endre livsstilen vår, for 2 år og 230 dager siden sluttet vi å røyke, det er en av grunnene til at vi har “est litt ut”, nå er det bare å gjøre endringer slik at vi kommer tilbake til vekten vi hadde før røykeslutt.

mannen min og megDet er absolutt ikke lett med livsstilsendring, men det er betydelig lettere når vi er to. Så takk til mannen min som gjør dette sammen med meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Spinning to dager etter hverandre god idé eller ikke?

Grethe Roede – Godt Levert uke 34