Lykkelig gift – humor

God fredag dere. Ingen fredag uten fredagshumor, denne gangen “lykkelig gift”. En god latter forlenger livet så håper du iallefall ler litt. Enjoy

Lykkelig gift?

Dette er en historie om et par som har vært lykkelig gift i flere år, den eneste irritasjonen i deres ekteskap var mannens leie uvane til å fise høylytt i sengen hver eneste morgen, slik at hans kone våkner av ulyden og at lukten fikk hennes øyne til å bli våte, samt at hun ble tvunget til å gispe etter luft.

Lykkelig giftHun klaget til han hver eneste morgen om at han måtte slutte med dette for hun ble rett å slett syk av det!
Han fortalte henne at han ikke kunne stoppe med dette og at det var helt naturlig.
Hun ba han til og med om å gå til legen sin for hun var rett og slett redd for at han en dag skulle blåse ut tarmene sine.

Årene gikk og han fortsatte med å slite henne ut. Så en juledagsmorgen, når hun forberedte kalkun til julemiddagen, og han fremdeles lå ovenpå og sov – så kikket hun på kalkunens innmat! Tarmene, magen, leveren og alle andre innvoller da en liten djevel gikk i henne!
Hun tok skålen med alle innvollene og gikk opp på soverommet der hennes mann lå i sin dypeste søvn. Forsiktig dro hun dynen av han, dro forsiktig i trusen hans og tømte skålen med kalkuninnvoller oppi hans truse.

Litt senere så hører hun at mannen våkner med sin vanlige ”morgensalutt” som så ble etterfulgt av et fryktinngytende skrik, og lyden av desperate fottrinn når han sprang inn på toalettet.

Kona klarte knapt å beherske seg når hun med tårer i øynene lå og vrei seg på golvet og holdt på å dø av latteranfall.

Etter mange års tortur regnet hun med at hun skulle få han “normal” igjen.

20 minutter senere kommer mannen hennes ned trappene med blodfarget truse, blod sildrene ned beina og med et skrekkslagent ansikt. Hun bet seg i leppen når hun spurte hva som var galt.
Han svarte, Kjære du hadde helt rett i alle disse årene der du har advart meg og jeg har nektet å høre på deg.
Hva mener du spurte kona hans forsiktig?

Tjaaa, du har jo alltid sagt til meg at jeg en dag skulle fise ut mine tarmer, og i dag så skjedde nettopp det, men ved hjelp av Guds nåde, litt vaselin og to fingrer fikk jeg puttet det meste tilbake…

Flere vitser lenger ned

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment