En diger vits

Denne fredagen blir litt annerledes enn de foregående fredagshumorene da det nå blir kun en diger vits. En ganske morsom diger vits om jeg får si det selv.  Enjoy

Det var en gang en homse med en så diiiiger “lillemann” at han rett og slett skremte vettet av alle han prøvde å sjekke opp. Med hele 50 cm kunne det bli noe vel mye for noen og enhver. Så en dag bestemte han seg for å gå til legen og få gjort noe med “problemet”. Han la problemet – bokstavelig talt – frem for legen og ba om hjelp om å få den noe mindre. Legen tittet lenge og vel og sa at, jo, dette kunne man ordne ved en operasjon. Men det ville bli smertefullt og han burde kanskje prøve en alternativ metode først ? Jo, det hørtes jo interessant ut, syntes mannen. Legen ba ham da oppsøke ei gammel, vis kone som bodde for seg selv rett ved utkanten av den dype skogen, og der be om råd. Dette syntes mannen hørtes mystisk ut, men jo, han skulle da prøve dette.

Neste dag la han i vei – og der – i ei gammel hytte rett ved den dype skogen, fant han den gamle kona. Da han hadde forklart problemet sitt for den gamle kona, sa hun: hmmm…. jo, nå skal du høre, unge mann. Du skal vente til det blir skumring og så skal du gå til den store innsjøen dypt inne i skogen. Der, på en lite odde, sitter det en frosk. Du skal gå helt frem til frosken og så skal du spørre den: “Vil du gifte deg med meg ?” Så skal du gå hjem igjen. Dette vil løse problemet ditt, sa kona. Snodige greier, tenkte mannen, men han skulle jaggu prøve dette, desperat som han var.

Sent på kvelden gjorde han som kona sa og gikk inn i den dype skogen. Og der, akkurat som kona hadde sagt, på en odde ved den store innsjøen, satt det en frosk. Mannen gikk helt bort til frosken, bøyde seg ned og sa: “Vil du gifte deg med meg ?”. “NEIII !!”, sa frosken kontant. Mannen syntes det hele var merkelig – snakkende frosk og greier – men gikk hjem igjen. Da han var hjemme sjekket han pikken, men syntes ikke han så noen forskjell. Humbug, tenkte han, og la seg til å sove.

Neste morgen, da han tittet seg i speilet, syntes han jaggu meg at “problemet” hadde endret seg ! Etter en kjapp måling med meterbåndet kunne han fastslå at han faktisk var nå kun 40 cm lang !! Fantastisk, tenkte mannen – det fungerte !! Men han syntes den fortsatt var litt for lang, så han bestemte seg for å oppsøke innsjøen igjen om kvelden. Så når det var blitt mørkt gikk han igjen inn til innsjøen. Der satt frosken. Som dagen før bøyde han seg ned mot frosken og spurte: “Vil du gifte deg med meg ?”. “NEIII !!”, sa frosken irritert. Fornøyd gikk mannen hjem og la seg til å sove.

Neste morgen var “problemet” – som forventet – nå kun 30 cm. Om jeg nå bare kunne bli littegranne mindre, 20 cm eller så, så ville det være helt fantastisk perfekt, tenkte han. Som sagt, så gjort. Om kvelden la han derfor igjen i vei ut til innsjøen. Og der satt frosken som før. Mannen bøyde seg ned mot frosken og spurte: “Vil du gifte deg med meg ?”. Da sa frosken med en snurt stemme: “Hvor mange ganger må jeg si det; NEI, NEI og ATTER NEI !!!”….

Da var “diger vits” over, men fortvil ikke – flere vitser finner du lenger ned

en diger vits

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment