Veipatrulje – humor

Endelig på tide med litt fredagshumor igjen. Hva passer bedre en litt veipatrulje nå midt i fellesferien? Ønsker deg en riktig god fredag og ferie. Enjoy

Veipatrulje

VeipatruljeEn pensjonist kjørte sin nye BMW X9 ut av bilbutikken “Bavaria” Oslo.
Litt etter kjørte han ut på motorveien E6 ved Alna. Han akselererte opp til 150 km/t og lot vinden blåse i det lille håret han hadde igjen på hodet. “Fantastisk!” tenkte han og trykket enda litt hardere på gasspedalen.
I sidespeilet så han plutselig en politibil med blålys bak seg. “Han der kan jeg kjøre fra”, tenkte han og trykket gasspedalen i bånn, først til 190 så til 200 km/t. Da begynte fornuften å vende tilbake.
“Hva i all verden er det jeg tenker på?”, sa han til seg selv. “Jeg er blitt for gammel til dette tullet”.
Han svingte inn til siden og ventet til politibilen tok ham igjen.
Politibilen stanset bak ham og politimannen kom gående opp til mannens BMW.
Han så på klokka, og sa: “Arbeidsdagen min slutter om 10 minutter. Det er fredag i dag, og jeg har fri i helgen.
Hvis du kan gi meg en god forklaring på hvorfor du kjørte så fort, og jeg ikke har hørt den versjonen før, skal du slippe bot og inndragning av sertifikatet”.
Pensjonisten så alvorlig på politimannen og sa: “For mange år siden forlot min kone meg til fordel for en politimann. Jeg trodde du kom for å levere henne tilbake”.
“Ha en fortsatt god dag” sa politimannen og gikk.

Veipatrulje 2

En politikonstabel stopper en blondine for råkjøring, og spør henne pent om å få se førerkortet hennes.
Hun svarer oppgitt, “Jeg skulle ønske dere kunne bestemme dere.
I går tar dere førerkortet fra meg, og i dag forventer dere at jeg skal vise det til dere.”

Veipatrulje 3

En blondine og en brunette kjører en kabriolet på motorveien. Brunetten vet at hun kjører for fort, og spør blondinen om hun kan se politi bak dem. Blondinen ser bakover og ser en politibil. Brunetten spør deretter om bilen har blålysene på.
Blondinen svarer: “Ja…Nei…Ja…Nei…Ja…Nei”

Takk for at du leste bloggen min.

Flere vitser lenger ned

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment