Ekteskapelig humor

Både fredagshumor og litt ekteskapelig humor må til innimellom. Altså fredagshumor må til hver fredag, ekteskapelig humor må til iblant. Fortsatt god sommer, kos deg med dagens fredagshumor. 

Ekteskapelig humor

Min kjære mann
Innen du kommer hjem fra din utenlandsreise, vil jeg gjerne fortelle deg om et mindre uhell jeg har hatt med vår 4-hjuls-trekker da jeg kjørte inn til huset vårt. Heldigvis er jeg ikke selv kommet til skade, så du skal ikke spekulere så meget på meg.
Jeg var på vei hjem fra handletur på sentret, og da jeg svingte inn i innkjørselen kom jeg ved et forbannet uhell til å trå på gassen i stedet for bremsen. Garasjeporten ble lettere skadet, men 4-hjuls-trekkeren stoppet heldigvis da den traff din bil i garasjen.
Jeg er fryktelig lei meg, men med mitt kjennskap til deg som en kjærlig og tilgivende mann, er jeg sikker på tilgivelse. Du vet også hvor glad jeg er i deg. Jeg legger ved et foto av skadene.
Jeg kan nesten ikke vente med å holde deg i armene mine igjen.

Kjærlig hilsen
Din hengivne hustru.

P.S. Jeg skal hilse fra elskerinnen din. Hun ringte på telefonsvareren vår og spurte om du hadde funnet trusene hennes i Ferrarien.

Ekteskapelig humor
Finnmarkingen
En 80 år gammel finnmarking fortalte legen sin at han skulle gifte seg.
-Så hyggelig, hvor gammel er din tilkomne?
-Ho er 19 år.
-Oi, sa legen. Men da må jeg advare deg om at aktiviteten i sengen kan medføre en betydelig helserisiko.
-Væl væl, sa mainn. Daue ho, så daue ho.

Forveksling
Det er en stor forskjell på snurrebart og snurrebass. Det fikk kristenavisa Vårt Land erfare.
Det ble telefonstorm på følgende fototekst: “Kapellan Yngve Kaspersen i Moss er tydelig stolt over snurrebassen sin. Det skal mye stell og tålmodighet til for å få en anstendig størrelse. Etterhvert tar det daglige stellet et par minutter. “Det aller viktigste hjelpemidlet er en god krem”.

Takk for at du leste bloggen min. 

Flere vitser lenger ned

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment