Grisevitser

Riktig god fredag og pinsehelg. Denne ukens fredagshumor leses på eget ansvar da det denne gangen blir grisevitser. Håper du koser deg masse med “grisevitser” og ler mye. En god latter forlenger livet. Enjoy 

Eleven og læreren
Lærer:
– Harald, hvis du spiste middag med en pen jente, hvordan ville du si ifra at du måtte på toalettet.?
Harald:
– Sorry babe, jeg må pisse!
Læreren:
– Det er fryktelig uhøflig. Hva ville du si Nils?
Nils:
– Unnskyld meg, men jeg må på dass, jeg kommer straks tilbake.
Læreren:
– Det er litt bedre, men det er ikke særlig høflig å si dass.
Læreren:
– Ole, klarer du da, for en gang skyld, å bruke litt vett og forklare oss at du vet noe om høflighet?
Ole:
– Jada. Da ville jeg sagt følgende:
– Beklager kjære, kan du unnskylde meg et lite øyeblikk.?
Jeg skal bare ut en liten tur, å håndhilse på en gammel venn av meg, som jeg håper du vil møte etter middag !

Sexlivet
En mor hadde 3 døtre som giftet seg samme dag, og hun ba dem skrive hjem til henne og fortelle om sexlivet sitt.
Den eldste skrev hjem bare to dager etter bryllupet. Brevet inneholdt et eneste ord: “Nescafe.” Moren var først forvirret, men så fikk hun øye på en reklame for Nescafe i avisen, der slagordet lød som  følger: “Tilfredsstiller til siste dråpe.”
Så kom brevet fra den mellomste datteren, også her med en kort melding : ” Benson & Hedges.”  Moren fant fram en reklame fra  Benson og Hedges sigaretter: “Ekstra lang, king size.”
Først 4 uker etter bryllupet kom brevet fra den yngste datteren. Budskapet lød kort og godt: “Widerøe.”  Moren undret seg, søkte gjennom alle avisene og fant en annonse med en annonsetekst som fikk henne til å dåne :
” Tre ganger om  dagen, syv dager i uken, begge veier ! ”

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Flere vitser lenger ned

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment