Vitser om alder

Endelig var det fredag igjen. Nå er det vel mange som ikke har jobbet en full arbeidsuke på lenge, noen har sikkert tatt fri på denne inneklemte dagen. Jeg er nå på jobb og trenger en dose fredagshumor. Denne gangen ble det “vitser om alder”. Enjoy. 

Glemsk
Først glemmer man navn,
så glemmer man ansikter,
så glemmer man å lukke smekken,
og så glemmer man å åpne smekken.

Denne vil jeg tørre å påstå at ikke stemmer, men men
Unge menn vil være trofaste, men er det ikke.
Gamle menn vil være utro, men kan det ikke.

Lykkelig kvinne
Den lykkeligste perioden i en kvinnes liv er som regel de årene hun er niogtyve.

Sitat Mark Twain
Når vennene dine begynner å smigre deg med at du ser ung ut, er det et sikkert tegn på at du holder på å bli gammel.

Sydentur
Et ektepar bestemte seg for å reise til Syden.
For å få en helt spesiell ferie planla de å bo på det samme hotellet hvor de hadde hatt bryllupsreisen sin 20 år tidligere.
Men fordi begge var inne i en travel periode på jobben var det vanskelig å få ferie på akkurat samme tid. Enden på visa var at mannen satte seg på flyet torsdagen, og at kona skulle fly dagen etterpå.
Etter ankomst sjekket mannen inn på hotellet. På rommet sto det en PC. Som den omtenksomme husbonden han var, bestemte han seg for å sende en e-post til kona om at han var vel framme.
Men etter å ha forsynt seg godt fra baren på flyet endte mannen opp med å sende e-posten til feil adresse.
Et annet sted i landet hadde en enke akkurat kommet hjem fra mannens begravelse. Den avdøde, som var den lokale presten, hadde blitt kalt til himmelen etter et hjerteinfarkt. Midt i sorgen satte enka seg ned ved skrivebordet for å sjekke e-posten sin. Hun håpet hun hadde fått noen hilsner med støtte og omsorg fra sine nærmeste. Men etter å ha lest den første e-posten besvimte enka og gikk rett i bakken. Enkas sønn ilte til unnsetning. Han hjalp henne på bena og leste deretter e-posten, som lød:
Til: Min elskede hustru Emne: Vel ankommet! Du blir sikkert overrasket over å høre fra meg. De har PCer her nå, og det er mulig å sende e-post. Jeg har akkurat sjekket inn. Alt er klart til ankomsten din i morgen. Jeg gleder meg veldig til å se deg. Håper reisen din blir like vellykket som min! P.S. Det er sannelig varmt her nede.

Alder
“Har du noen gang sett på andre på din egen alder og tenkt: ‘Jeg er glad jeg ikke ser så gammel ut!’.
Mitt navn er Sølvi, og jeg satt på venterommet til min nye tannlege. Jeg leste på diplomene på veggen og la merke til navnet hans. Plutselig husket jeg en høy, stilig mørkhåret gutt med det samme navnet som hadde gått i samme klasse som meg, for sånn ca 30 år siden. Kunne han være den samme karen som jeg hadde vært litt betatt av den gangen? Da jeg imidlertidig fikk se han, ristet jeg fort av meg den tanken. Denne halvskallede, gråhårede mannen med det rynkete ansiktet var alt for gammel til å ha vært min klassekamerat. Etter at han hadde undersøkt mine tenner tok nysgjerrigheten over og jeg spurte om han hadde gått på Bekkevoll ungdomsskole. Joda, det hadde han, svarte han.
Når gikk du ut da, spurte jeg.
Jeg var i avgangsklassen av 1978, sa han.
Du var i klassen min! smilte jeg.
Han så nærmere på meg. Så sa denne stygge, gamle, halvskallede, gråhåra, feite og ekle mannen:
Hva underviste du i?

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Flere vitser lenger ned

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment