Mannfolk og blondiner – fredagshumor

Da var det nok en gang fredag og fredagshumor. Denne gangen vitser om mannfolk og blondiner.  Ønsker deg en riktig god fredag. Enjoy 

Mannfolk og blondiner.

Hjernecelle
Det var en gang en kvinnelig hjernecelle som ved en misforståelse endte opp i en manns hode. Hun så seg nervøst omkring. Det var helt tomt og stille. Hallo? ropte hun, men ikke noe svar. Er det noen her? ropte hun litt høyere, ikke noe svar. Nå begynte den kvinnelige hjernecella å føle seg ensom og redd og skrek med sin sterke stemme, HALLO, ER DET NOEN HER? Da hørte hun en svak stemme som svarte: Vi er her nede..!
mannfolk og blondiner
Vepsen

Et kjærestepar lå og solte seg nakne da en veps klarte å forville seg inn i kvinnens vagina. Kjæresten tok henne med seg til legen som kunne fortelle at vepsen lå for langt inne til at han kunne nå den med pinsett. Det eneste rådet han hadde var at mannen måtte smøre honning på penis for så å prøve å lokke vepsen ut. Mannen gruet seg fælt, så legen spurte om heller han skulle gjøre det. Det var greit, så legen fant fram honningen og begynte. Mannen så at legen begynte å øke farten noe forferdelig.
Hva i helvete står på?! brølte han.
Forandring i planene, svarte legen. Jeg skal drukne den lille jævelen!

mannfolk og kvinfolk

Politi
Ola fra Toten var på vei for å legge seg da hans kone sa han hadde glemt å slå av lyset i garasjen. Garasjen lå i tilknytning til huset og Ola åpnet bakdøren for å gå og slukke, men oppdaget plutselig at det var folk der inne som holdt på å forsyne seg av noen av hans ting.
Ola ringte politiet, som spurte om noen hadde kommet seg inn i huset. Han sa nei. Politiet svarte da at alle politibilene var opptatt og rådet ham derfor til å låse alle dører, så skulle de sende en bil når det ble noen ledig.
OK , sa Ola, la på røret og telte til tretti. Da ringte han politiet igjen. “hei, jeg ringte nettopp om at det var noen som stjeler fra min garasje. Nå behøver dere ikke komme, for jeg har skutt dem”
Så la han på.
I løpet av få minutter var 6 politibiler, et helikopter, en brannbil og to ambulanser på plass. De tok tyvene på fersk gjerning.
En av politimennene gikk bort til Ola og sa, “jeg synes du sa at du hadde skutt dem…?”
Ola svarte: “- og jeg synes du sa at dere ikke hadde noen ledige biler…”

Da var det slutt på vitser om mannfolk og blondiner for denne gangen. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment