Toaletthumor

Fredag og fredagshumor atter en gang. Blir du lei? Det gjør ikke jeg, det er ingen fredag uten fredagshumor. Denne gangen blir det Toaletthumor. Enjoy 

Kjører på med doreglene aller først: 

1) Løft opp lokket før du setter deg.
2) Varsle husets gjester dersom ditt besøk har medført forurensning av luften på toalettet.
3) Besøk på toalettet bør vare så kort tid som mulig. Merk at toalettet er ingen lesesal! Tegneserier, romaner og aviser må ikke medbringes.
4) De besøkende som lider av treg mage, eller av andre grunner ser at besøket kommer til å vedvare: Styr unna toalettet i rushtiden!
5) Bruk ikke toalettbørsten som tannbørste.
6) Barn må utvise forsiktighet ved nedspyling, da dragsuget kan være kraftig. Hold Dem godt fast, og bli ikke sittende under nedspylingen.
7) Bruk primært utdelt papir. I trange økonomiske tider bør papiret brukes på begge sider. Eventuelt kan vrangsiden legges igjen til neste besøkende. Skulle imidlertid papiret ta slutt, er det lov å bruke fantasien. 8) Slipset, skjorten eller sokkene kan i tilfelle være nyttige. Det er også hyggelig om De legger igjen et tøystykke til neste besøkende.
9) Med dagens høye strøm- og vannavgifter ber vi Dem kun skylle toalettet ved trengende behov – før oversvømmelse. Uansett kan det være lurt å trene på å treffe målet i mørket.
10) Hold på brillene hvis du har tenkt å vaske håret i toalettskålen, eller av andre grunner må foreta et dykk.
11) Dersom det er kø til toalettet gjelder følgende køordning: 1) Husets vert 2) Besøkende med diaré 3) Øldrikkere (kvinner) 4) Øldrikkere (menn) 5) Andre. 6) Vertens svigermor.
12) I gamle hus med dårlig lydisolasjon ber vi om at gass slippes ut i stillhet. Helst bør den slags finne sted ute, dersom husets ventilasjon er dårlig utbygd. Vær nøye med at ingen flamme befinner seg i nærheten av gassen.
13) Medbrakte drikker må ikke inntas på dette sted. Husk at De er her for å tømme tanken, ikke fylle den opp!
14) Ser De et frastøtende ansikt over vasken, kommer det av at det er et speil der.

Toaletthumor

To venner gikk sammen langs veien en søndags morgen, da den ene sa til den andre:
– I natt var jeg på fest hos noen virkelig fine folk. Tenk at de hadde en do av gull!
– Do av gull, din tosk, svarte den andre – jeg var også på den festen. DToaletthumor u slo lens på tubaen til husverten, du!

Ukens Svenske
Hvorfor går svenskene på do med døren åpen? Fordi de vil ikke at folk skal kikke i nøkkelhullet.

Mannfolk
Vet du hva toalett-skåla, bursdager og g-punktet har felles…? Menn klarer ikke å treffe noen av delene.

Da var det nok toaletthumor for denne gangen. Husk å like blondinebloggen på Facebook slik at du ikke går glipp av blondinebloggens fredagshumor.

Flere vitser lenger ned

 

 


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment