Fredagsvitser

På tide med det faste fredagsinnlegget med fredagshumor og fredagsvitser. Det blir liksom ikke fredag uten fredagshumor mener nå jeg. 🙂 Enjoy

Brannmann
En brannmann kommer hjem fra jobb og sier til kona:
-Vet du det at vi har et fantastiskt bra system på brannstasjonen. En, da tar vi på oss jakkene, To så glir vi ned stangen og Tre, så er vi klare til å kjøre.
-Men det er jo bra, sier kona.
-Fra og med nå gjelder samme system her i huset, sier mannen. Når jeg roper En vil jeg at du kler deg naken, og når jeg roper To hopper du i seng og når jeg roper Tre så skal vi elske hele natten.
Så neste kveld når han kommer hem fra jobb, skriker mannen -En! Konen kler av seg alle klærne, han skriker To! og hun hopper i seng. Så roper han Tre! og de begynner å elske, men så etter bare noen minutter skriker konen -Fire!
-Hva betyr Fire da…? spør mannen.
-Mer slange, du er ikke i nærheten av ilden…!!

 

Kondom
En ung herre går inn på apoteket for å kjøpe gummi. Apotekeren sier at kondomene kommer i pakker á 3, 6 eller 12.
– Vel, sier gutten, – Jeg har datet jenta en stund, og hun er helt rå. Jeg har på følelsen at det blir full score i kveld, og det er derfor jeg kjøper kondomer.
Først skal vi spise middag hos hennes foreldre, og så skal vi ut etterpå. Så fort jeg får tatt henne en gang, så kommer hun til å bli helt vill, så det er best jeg tar en 12-pakning. Gutten betaler og går.
Kvelden kommer og gutten setter seg til bords hos hennes foreldre for å spise. Han spør om han kan få be bordbønnen, og det er greit.
Han begynner å be, og det forsetter han med, i 5 minutter, 10 minutter, ett kvarter.
Når han omsider er ferdig, så bøyer jenta seg frem, og hvisker ham i øret, – Du har aldri fortalt meg at du er så religiøs.
Han bøyer seg over og svarer, – Du har aldri fortalt meg at faren din er apoteker”!

Husk å like blondinebloggen på Facebook slik at du ikke går glipp av blondinebloggens fredagshumor.

Flere vitser lenger ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment