Morsomme vitser

Da var det den tiden igjen. På tide med fredagshumor, denne gangen blir det morsomme vitser fra humoristen den blonde. Ønsker deg en riktig god fredag. Enjoy ukens innlegg – morsomme vitser.

Starter med disse svenskevitsene

SvenskevitserHørt i en svensk pølsebod:
Kunden: En pølse, takk!
Pølseselgeren: Vil du ha grill eller wiener?
Kunden: Gjerne en wiener.
Pølseselgeren: Beklager, wiener har vi ikke.

Hørt fra en svenske:
– Det var en idiot som ville selge meg en lommekalkulator, men jeg vet selvsagt hvor mange lommer jeg har!

En norsk hare så en svensk hare hoppe over grensen fra Sverige til Norge.
Den norske haren spurte:
– Hvorfor flykter du fra Sverige?
– Det är älgjakt i Sverige nu!
– Du er vel ingen elg?!
– Försök övertyga svenskarna om det!

Busssjåføren
Bussen var full av skoleelever, og på vei til Kristiansand sentrum stoppet bussjåføren ved dyreparken.
I et i et forsøk på å være morsom kremtet sjåføren i høyttaleren og sa:
Her må alle apekattene gå av bussen!
Da ropte en liten jente fra bak i bussen:
Men hvem skal da kjøre bussen videre til Kristiansand da?

MannfolkSinna
Hansemann på fire var skikkelig sint på mamma:
Jeg får ikke lov til noen ting , jo! Han trampet og skrek, og truet med å rømme. Mor hørte at døra til soverommet smalt igjen og at gutten romsterte med skuffer og skap. Det var tydelig at han pakket. Til slutt kom han trekkene med to store kofferter.
Nå? Sa mor. Og hvor har du tenkt deg, da?
Jeg skal ikke dra noen steder! Jeg får jo ikke lov til å gå over gata alene engang!
Ja, men hvorfor har du pakket to kofferter da ?
De er til DEG !

Misforståelse
For flere år siden kom jeg hjem fra en tur mens det stormet og lynte som verst. Da jeg kom inn i soverommet mitt på natten fant jeg mine to barn i seng med min kone, tilsynelatende skremt av den kraftige stormen. Jeg bestemte meg derfor å sove i gjesterommet den natten. Neste dag, snakket jeg med mine barn, og forklarte at det var OK at de sov med mor når stormen var så ille. Men ellers så måtte de ligge i sine egne senger. Etter min neste tur flere uker senere, skulle kona og barna hente meg på terminalen. Flyet var forsinket, alle hadde kommet inn i terminalen for å vente.
Da jeg kom inn i terminalen fikk sønnen min se meg, og kom løpende mot meg:
Hei, pappa! Jeg har noen gode nyheter!
Jeg spør da:
Hva er den gode nyheten?
Sønnen min ropte veldig høyt:
Ingen har ligget med mamma mens du var borte denne gangen!

 

Da var det slutt på vitsene for denne gangen, men fortvil ikke. Flere vitser lenger ned.

pil_ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment