Drøye vitser

Snart jul, stress og mas. Må ha litt fredagshumor likevel. Denne gangen tenkte jeg å ta humoren litt lenger og kjøre noen drøye vitser. Enjoy

drøye-vitser

Ukens blondinevits
Hva er likheten mellom en blondine og et par tøfler ?
De er greie å smette inn i!

Startpistol
blow-jobEn mann gikk til legen og fortalte at han hadde problem med for tidlig sædavgang. Legen foreslo at han skulle prøve å skremme seg selv akkurat i det han skulle til å komme. Mannen tenkte at han måtte ha noe som laget et kraftig smell, så han gikk avgårde og kjøpte seg en startpistol. Den kvelden hadde han og kona sex i 69-stilling. Neste dag kom mannen tilbake til legen, som spurte hvordan det hadde gått… Mannen svarte at det hadde ikke hadde gått så bra, fordi “Da jeg fyrte av pistolen, bæsjet kona på meg og bet av 5 centimeter av penisen min, og naboen kom ut av klesskapet med hendene i været.”

Snorkende hund
surprise-blow-jobEn dame ringte til legen og fortalte at hun ikke fikk sove fordi hunden hennes snorket så høyt.
Legen ba henne om å binde en tråd rundt testiklene hans, så ville hunden holde kjeft.
Hun fant en rød tråd og bant den rundt ballene på hunden. Hunden sluttet å snorke, og hun fikk sove. Etter en stund kom mannen hennes hjem, svært beruset. Han la seg i sengen og begynte å snorke.
Damen fant en blå tråd og bandt den rundt ballene hans så hun fikk sove igjen. Neste morgen gikk hun på jobb. Mannen våknet opp og så den blå tråden rundt ballene sine. Så så han den røde tråden rundt hundens baller, og sa: ”Jeg vet ikke hva vi gjorde i går natt, men vi kom på første- og andreplass.”

Da var det slutt på drøye vitser for denne gangen. Fortvil ikke, flere vitser lenger ned

pil_ned

God jul


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment