Blondinehumor – humoristen den blonde

På tide med litt blondinehumor – min humor. Denne gangen blir det blondinehumor  av ytterste klasse. Det kan sikkert diskuteres, men det blir i alle fall vitser og annet morsomt jeg ler av. Enjoy

Blondinehumor

Blondiner er ikke lenger hva de en gang var …
En blondine kommer inn i en bank i Oslo og ber om å få et lån. Hun sier hun skal nedover i Europa på forretningsreise i to uker og er nødt til å låne 5.000,- kroner. Bankmannen sier at han må ha en form for sikkerhet for lånet. Blondinen gir ham da nøklene til en splitter ny Mercedes som står parkert utenfor banken. Dette fungerte fint og banken aksepterte bilen som sikkerhet for lånet. Bankmannen og de andre i banken får seg alle en god latter på blondinens bekostning som bruker en Benz til 1.8 millioner som sikkerhet for et lån på 5.000,- kroner. Bankmannen kjører bilen ned i bankens garasje og parkerer den. To uker senere kommer blondinen tilbake og betaler de 5.000,- samt renter på 31 kroner. Bankmannen sier til blondinen: ” Vi er meget glade for at De ville låne hos oss, men vi er alle en smule forvirret … mens De var borte sjekket vi Dem og oppdaget at De er multimillionær – De behøver jo ikke å låne 5.000,- kroner …?” Blondinen svarer: ” Hvor ellers i Oslo kan jeg parkere bilen min i to uker for 31 kroner.

Forside blond mixBlondinen og politikvinnen
En blondine kommer kjørende i sin sportsbil og blir stoppet av en blond politikvinne.
– Kan jag få se førerkortet ditt?
Blondinen leter i håndvesken og sier stresset: – Hvordan ser det ut?
– Firkantet og det er bilde av deg på den, sier politikvinnen.
Blondinen tar opp et firkantet speil og gir denne til politikvinnen.
Politikvinnen titter på den, leverer den tilbake til blondinen og sier – Du kan kjøre, jeg visste ikke at du var politi du også!

Julebukk
Han bestemte seg for ikke å gå julebukk i år.
Det fikk holde at han var horebukk resten av året…

Han til henne
Skal vi strikke sokker?
Jeg strikker og du “sokker”

blondinehumorGavekort
En mann snakket med en kamerat om hva han skulle gi til kona på bursdagen hennes. «Hva skal man gi til en som har alt, og har råd til å kjøpe seg akkurat hva man vil?»
Kameraten sa: «Hvorfor lager du ikke et gavekort hvor du sier hun kan få to timer med fantastisk sex på hvilken som helst måte hun vil? Hun kommer helt sikkert til å bli begeistret» Mannen tok kameratens råd og gjorde det.
Den neste dagen spurte kameraten han: «Nå, tok du rådet mitt? Likte hun det?»
Mannen svarte: «Hun elsket det. Hun hoppet opp og ned, takket meg, kysset meg på munnen, løp ut døra og ropte: «Sees om to timer!»

Speilet:
Min kone sto naken foran soveromsspeilet og så på seg selv. Hun var ikke fornøyd med det hun så og sa til meg: “Jeg føler meg helt forferdelig. Jeg ser ut som jeg er gammel, feit og stygg. Jeg trenger virkelig at du gir meg et kompliment”.
Jeg svarte: “Synet ditt er pinadø nærmest perfekt”.
Det var da krangelen startet…

Restauranten:
Jeg tok med kona mi på en restaurant. Av en eller annen årsak tok kelneren bestillingen min først.
“Jeg vil gjerne ha en T-beinstek medium stekt”. Han svarte: “Er du ikke redd for kugalskapen?”
“Nei, hun kan bestille selv”.
Det var da krangelen startet

Da var det nok blondinehumor for denne gangen. Fortvil ikke, flere vitser lenger ned

pil_ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment