Fredagshumor – humoristen den blonde

Endelig fredag igjen og på tide med litt fredagshumor. En god latter forlenger livet. Ønsker deg en latterfull fredag og en riktig god helg. Enjoy

Starter med en “grovis”
Bonden kom hjem til sin kone og spurte om de kunne ha sex.
«Nei,» svarte kona. «Det kan vi ikke. Sønnen vår er snart hjemme.»
«Og hva så?» svarte bonden. «Vi starter bare oppvaskmaskinen, så hører han ikke annet.» «Nei, det går ikke«, svarte kona, og dermed ble bonden sur og kjørte ut med traktoren sin på marken.
Da sønnen kom hjem hadde hun ombestemt seg og ba sønnen gå ut til faren, og be ham komme hjem og sette på oppvaskmaskinen. Gutten gikk ut og fortalte hva moren hadde sagt, og bonden svarte:
«Du kan si til din mor at jeg vasket opp for hånd!»

forside-fredagshumorSalg av ektemenn
En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann. Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:
”Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned igjen en etasje, bortsett fra å forlate butikken, og du har mistet retten til å handle en ektemann.”
En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står:
Første etasje – Disse mennene har fast jobb.
Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et
skilt:
Andre etasje – Disse mennene har fast jobb og elsker barn.
‘Det er fint’ tenker hun, ‘men jeg vil ha mer.’
Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet:
Tredje etasje – Disse mennene har fast jobb, høy inntekt, elsker barn, og har ekstremt godt utseende.
‘Jøss’, tenker hun, men føler at hun må gå videre.
Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det:
Fjerde etasje – Disse mennene har fast jobb, ekstremt høy inntekt, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet
‘Å hjelpe meg!’ sier hun, ‘Jeg holder det ikke ut!’
Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det:
Femte etasje – Disse mennene har fast jobb, ekstremt god inntekt, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, er meget veltrente, elsker å shoppe, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.
Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet:
Sjette etasje – Du er besøkende nummer 41.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-Butikken.
For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru – butikk rett over gaten.
Første etasje: har damer som elsker sex.
Andre etasje: har damer som elsker sex, har penger, og liker øl og fotball.
Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.

Vits med moral
Jeg var på butikken for å kjøpe hundemat til bikkja, da dama bak meg i køen spurte om jeg hadde hund. Hvorfor ville jeg ellers kjøpe hundemat??? Så på impuls sa jeg:
Nei, jeg har ikke hund, jeg skal begynne på hundematdietten igjen, og at jeg kanskje ikke burde det, for sist havna jeg på sykehuset! Men jeg hadde tatt av 25 kg før jeg kom til meg selv med slanger stikkende ut av alle hulrom og intravenøst i begge armer. Jeg sa at det egentlig var den perfekte diett, alt du gjør er å putte hundemat i lommene og ta en bit hver gang du blir sulten. Hundematen er næringsmessig komplett så detta funker og nå skulle jeg prøve igjen. (Nå fulgte alle i køen med på hva jeg fortalte.)
Forskrekket, spurte hun om jeg havnet på sykehuset fordi hundematen forgiftet meg.
Jeg sa at nei, jeg gikk ut i gata for å lukte en puddel i ræva og ble der påkjørt av en bil.
Jeg trodde seriøst at karen bak henne skulle få hjerteinfarkt fordi han lo så han grein. Så moralen er tenk deg om før du spør dumme spørsmål, du er dømt til å få dumme svar………..

Psykologi
Per tok en øl på en restaurant med sin venn Erik, da han plutselig så en vakker kvinne som satt ved baren. Etter å ha samlet mot i over en time, gikk han han endelig bort til henne og spurte: – Du vil kanskje komme over til mitt bord og snakke en stund? Hun svarte med å reise seg opp og rope av sine lungers fulle kraft: – NEI!! Jeg vil absolutt IKKE bli med deg på rommet ditt i kveld! Alle gjester og servitører på den overfylte restauranten stirret i avsky på Per da han slukkøret smøg seg tilbake til sitt eget bord, både fornærmet og overrasket. Et par minutter senere kom kvinnen bort til dem og ba om unnskyldning. – Jeg beklager hvis jeg gjorde deg flau, sa hun, – men det er slik at jeg studerer psykologi og nå er jeg med en studie om hvordan ulike folk reagerer når de uten forvarsel blir plassert i pinlige situasjoner.
– Det er det VERSTE jeg har hørt! ropte Per så høyt at det skranglet i hele restauranten. – TO TUSEN kroner for en time??!!

Da var det slutt på denne ukens fredagshumor, men fortvil ikke flere vitser lenger ned.

pil_ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment