Blondinebloggens blondinevitser

Jeg elsker vitser og humor. Fredagshumor må til på en fredag, gjerne litt på kanten også. 🙂 Denne uken blir det blondinebloggens blondinevitser.

Blondinevits i baren:
En blind mann i en bar roper til bartenderen: ”Vil du høre en blondinevits?” Mannen ved siden av ham lener seg bort og hvisker:
”Før du forteller den vitsen er det noe du bør vite. Bartenderen er blond, dørvakta er blond. Jeg er 1.82, veier 90 kilo og har svart belte. Fyren som sitter ved siden av meg er 1.90, veier 100 kilo og spiller rugby. Fyren på din andre side er 2 meter høy, nærmer seg 130 kilo og er bryter. Er du sikker på at du vil fortelle den vitsen?” Den blinde mannen svarer:
”Nei, ikke hvis jeg må forklare den fem ganger.”

aller beste

Blondinen og buktaleren
En ung buktaler underholder på klubber og stopper for å ha et show på en pub i en liten by. Han skal gjennom sin vanlige rutine av dumme blondine vitser når en stor blond kvinne på fjerde rad står på stolen og sier,
“OK dust. Nå har jeg hørt nok av dine nedsettende blondine vitser. Hva får deg til å tro at du kan generalisere kvinner på den måten? Hva har en persons fysiske attributter å gjøre med sin verdi som et menneske? Det er gutter som deg som hindrer kvinner som meg fra å bli respektert på jobben og i samfunnet mitt, for å nå mitt fulle potensial som en person … fordi du og din type fortsetter å opprettholde diskriminering, ikke bare av blondiner, men av kvinner generelt … alt i navnet av humor.»
Oppskjørtet, begynner buktaleren å be om unnskyldning, da blondinen avbryter, “Du holder deg ut av dette gutt, jeg snakker til den lille jævelen på kneet ditt!”

“De vil bare se underbuksene dine!”
En ung, blond jente likte å gå med skjørt på skolen.
En dag sa en gutt at hvis hun klatret opp flaggstangen, ville hun få en eske med muffins. Hun klatret opp flaggstangen, og alle guttene i skolegården kunne se underbuksene hennes.
Da hun kom hjem, skrøt hun til moren sin om hva hun hadde gjort. Moren var sint, og skjønte at guttene bare ville se opp skjørtet hennes. Hun ba datteren om å ikke klatre opp flaggstangen igjen.
Den neste dagen spurte gutten henne om hun ville klatre opp flaggstangen mot en pose med sukkertøy. Hun klatret opp, og alle kunne se underbuksene hennes igjen.
Når hun kom hjem, fortalte hun moren hennes om det. Moren var sint, og sa at hun ikke skulle klatre i flaggstangen. “De vil bare se underbuksene dine!”
Den neste dagen spurte den samme gutten om hun ville klatre opp flaggstangen mot en eske med smultringer, så hun klatret opp igjen.
Da hun kom hjem og fortalte moren hva hun fikk for å klatre opp i flaggstangen, var moren sint og sa, “Jeg fortalte deg at de bare vil se underbuksene dine!”
“Men mamma”, svarte jenta, “denne gangen var jeg smart nok til ikke å ha på noen.”

En blondines dagbok:
• JANUAR: Leverte tilbake et skjerf fordi det satt for stramt.
• FEBRUAR: Fikk sparken på apoteket, bare fordi jeg ikke kunne trykke etiketter. Det var vel ikke min feil at flaskene ikke fikk plass i etikettmaskinen!
• MARS: Ble veldig glad! Klarte å legge et puslespill på bare 6 mnd, selv om det sto fra 4-6 år på esken.
• APRIL Satt fast i en rulletrapp i evigheter, p.g.a strømstans.
• MAI: Hadde planer om å kjøre vannski, men kunne ikke finne en sjø med bakke!
• JUNI: Tapte en konkurranse i brystsvømming. Fikk etterpå greie på at de andre svømmerne jukset, de brukte armene!
• JULI: Glemte bilnøkklene inne i bilen og ble stående ute i et forferdelig regnvær. I tillegg ble bilen gjennomvåt, fordi taket var felt ned,
• AUGUST: Klarte ikke å ringe 112. Det finnes ikke 12-knapp på mobilen.
• SEPTEMBER: Prøvde å finne ut hvorfor det er så mange W på M&M-godteriet.
• OKTOBER: Helsikes M&M! De er så vanskelige å skrelle….
• NOVEMBER: Bakte en kake. Oppskriften sa at jeg måtte skille 12 egg. Så jeg måtte låne 12 boller…
• DESEMBER: Gikk på disko der man måtte være over 18! Tok veldig lang tid å samle sammen 17 personer.

Blondsk
Vi er i et fly på vei til Paris. En blond kvinne på økonomiklasse reiser seg opp og flytter til et ledig sete på førsteklasse. En flyvertinne ser henne gjøre dette, og sier høflig at kvinnen må sitte på økonomiklasse siden det er denne typen plass hun har kjøpt billett til.
Blondinen svarer: – Jeg er blond, jeg er vakker, jeg skal til Paris og jeg blir sittende her.
Etter flere mislykkede overtalelsesforsøk, går flyvertinnen inn i cockpit og informerer pilotene om den blonde setetyven.
Co-piloten kommer ut til blondinen og forklarer hvorfor hun ikke kan bli sittende på førsteklasse, hvorpå hun svarer:
– Jeg er blond, jeg er vakker, jeg skal til Paris og jeg blir sittende her.
Co-piloten returnerer til cockpit, og foreslår for piloten at de bør kalle opp flyplassen i Paris for å be om at kvinnen blir anholdt ved ankomst. Piloten sier: – Dere sier hun er blond? Jeg fikser dette, jeg har en blond kone, jeg snakker flytende blondsk.
Han går ut til blondinen og visker noe i øret hennes. Hun sier:
– Åh, beklager, det visste jeg ikke.
Så går hun raskt tilbake til sitt opprinnelige økonomiklassesete uten mer oppstyr. Flyvertinnen og co-piloten spør overrasket hvordan piloten løste dette problemet.
– Jeg sa bare at førsteklasse ikke går til Paris …

Flere vitser lenger ned

pil_ned

Add Comment