Humor i forskjellige former

Humor

På tide med litt humor igjen. Håper du sitter og humrer der du sitter og leser dette innlegget. Må innrømme at jeg humrer her jeg sitter og lager humoristiske blogg-innlegg. Kan være at jeg har skikkelig dårlig humor, men krysser fingrene for at du ler med. 🙂

Sånn skal det være
En 15 år gammel gutt kom hjem med en splitter ny Porsche en dag. Foreldrene hans var naturligvis sjokkert, og spurte sint: «Hvor har du fått bilen fra?» til sønnen.
Rolig og kontrollert svarte gutten: «Jeg kjøpte den.»
«Med hva? Penger!?», forlangte foreldrene å vite. «Vi vet hva en Porsche koster!»
«Vel,» sa gutten. «Bilen kostet meg bare 150 kroner.»
«Hvem i helvete selger en bil som den her for 150 kroner?», sa foreldrene, som nå var rasende.
«Det var damen lenger oppe i gaten», sa gutten like rolig som før. «Jeg vet ikke hva hun heter, men da hun så meg sykle forbi på vei hjem fra skolen, stoppet hun meg og spurte om jeg ville kjøpe Porschen til 150 kroner.»
«Herregud!» Utbrøt moren. «Kvinnen må være en svindler. Hvem vet hva det neste hun kommer til å gjøre er? Jonny, gå opp til damen og finn ut hva det er som skjer.»
Guttens far gjorde som han fikk beskjed om, og gikk opp for å snakke med kvinnen. Da han kom frem, fant han henne utenfor huset der hun stelte blomsterbedet.
Faren forklarte hvem han var og hva det handlet om. «Hvorfor solgte du en Porsche til en 15-åring for bare 150 kroner!?»
Kvinnen tok av seg hagehanskene og svarte.
«I dag morges fikk jeg en telefon fra min mann. Jeg trodde han var på en reise med jobben, men det viste seg at han hadde tatt med seg en kollega til Hawaii, og at han ikke har noen planer om å komme tilbake. Han hevdet at han var fast der nede, og ba meg selge Porschen hans og overføre pengene… Så jeg gjorde det, da.»

HUmor

Raske menn

Her kommer et super morsomt klipp fra Raske menn. Elsker de gutta der.

Humor 1Her kommer et par tørre:

En tampong til en annen
To tamponger drar på stranda.
Da de kommer fram sier den ene:
-jeg legger meg her og soler meg litt.
Da svarer den andre:
– fint, jeg går og bader i mens!

Eple på bar
Hørt om eplet som skulle på bar, og ikke kom inn?
Han blei stoppa i døra av en eplenektar

Håper du liker min form for humor og vil følge bloggen min her og på facebook. Klikk på Blondinebloggen for å følge meg. Takk 🙂


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment