Typisk mannfolk – humoristen den blonde

Jaggu sa jeg typisk mannfolk. Tror alle vi jenter/damer kan være enige i at mannfolk er noe for seg selv. De er ikke lett å forstå seg på og noen ganger virker det som om alle mannfolka i hele verden rotter seg sammen og blir ufordragelige…Typisk mannfolk ass.

Typisk mannfolk

Utvikling
En familie satt ved middagsbordet. Sønnen spurte faren: ”Pappa, hvor mange typer pupper fins det?”. Faren ble overrasket, og svarte:
”Vel, sønn, kvinner går gjennom tre faser. I 20-årene er puppene som meloner, runde og faste. I 30- og 40-årene er de som pærer – fortsatt fine, men de henger litt. Etter de fyller 50, er de som løk.”
”Løk?”, spurte sønnen.
”Ja. Du begynner å gråte når du ser dem.” Kona og datteren ble rasende, og datteren spurte moren:
”Mamma, hvor mange typer peniser fins det?”. Moren smilte og svarte:
”Vel, kjære, menn går også gjennom tre faser. I 20-årene er mannens penis som et eiketre, mektig og hardt. I 30- og 40-årene er den som en bjørk, tøyelig men stødig. Når menn fyller 50, er penis mer som et juletre.”
”Jaha?”, spurte datteren.Mannfolk
”Ja, død fra roten og opp og kulene er bare til pynt.”

Vits om menn
Når en mann åpner bildøren for sin kone, kan man være sikker på en ting: Enten bilen eller kona er ny.

Typisk mannfolk
Fire venner planla en campingtur i skogen. To dager før de skulle dra, satte kona til Steinar foten ned. Vennene hans var skuffet over at han ikke kunne dra, men de kunne jo ikke gjøre noe. To dager senere dro de til campingplassen og fant Steinar der med teltet oppslått, veden samlet, og mat på stormkjøkkenet. ”Jøss, hvor lenge har du vært her? Og hvordan kom du deg hit?”
”Jeg har vært her siden i går. I går kveld snek kona seg bak meg, holdt for øynene mine og spurte ”Gjett hvem?”. Jeg tok vekk hendene hennes og så at hun hadde på en gjennomsiktig nattkjole. Hun tok hånda mi og dro meg til soverommet, som var pyntet med roseblader og lys. På senga lå det håndjern og tau! Hun ba meg binde henne fast til sengen, så jeg gjorde det. Og så sa hun: ”Her er jeg. Gjør hva du vil.” Så her er jeg.”

 

Flere vitser lenger ned

pil_ned

Add Comment