Svenskevitser – humoristen den blonde

Det er ingen hemmelighet at  Norge og Sverige “krangler” litt innimellom. Nordmenn er absolutt mye bedre enn svenskene, det tror ihvertfall vi nordmenn. 🙂 Har laget et innlegg tidligere om svenskevitser, men her kommer en til. Svenskevitser – humoristen den blonde. Enjoy.

IsfiskeIsfiskekonkurranse
To svensker og to nordmenn som skulle konkurrere om hvem som fikk mest fisk. Nordmennene dro opp fisk etter fisk, men svenskene fikk ikke noen. Da bestemte den ene svensken seg for å spionere på nordmennene. Han kom tilbake litt etter på og sa: Dom har borat høl i isen!

Isfiske
En svensk hobbyfisker dro ut for å isfiske en kald vinterdag. Han var i ferd med å bore hull i isen da en stemme sa: Det er ingen fisk under der.
Svensken kvakk til, men fortsatte boringen. Da hørte han stemmen på ny: Det er ingen fisk under isen.
Svensken ropte ut: Er det deg, Gud?
Stemmen svarte irritert: Nei, det er vaktmesteren i denne ishallen.

Maleren
En svenske fikk jobb i veivesenet med å male den gule midtstripen på riksveien. Den første dagen klarte han å male 400 meter, den andre dagen 250 meter og tredje dagen bare 100 meter. Formannen var misfornøyd med at svenskens tempo avtok så mye, så han anmodet “maleren” om en forklaring.
Jo det er da klart, det blir lenger og lenger tilbake for å dyppe kosten i pøsen, svarte svensken.

Veddemålet
Det var en gang en svenske og en nordmann som var på kino. Når de var kommet langt uti filmen sa nordmannen: Skal vedde 100 kroner på at nå kommer indianeren ut bak steinen og skyter cowboyen.
Jeg vedder 100 kroner imot, sa svensken.
Så kom indianeren frem fra steinen og skjøt cowboyen. Da de kom ut av kinoen sa nordmannen til svensken: Du trenger ikke gi meg 100 kroner, fordi jeg har sett filmen før.
Det har jeg også, men jeg trodde ikke at cowboyen ville gjøre den samme feilen en gang til!

Gjerrige svensker
To svensker var på bordell, og spurte “hva kan vi få for 50 kr?”
– For 50 kr kan dere suge hverandre, svarte kjerringa og smalt igjen luka.
Så gikk de, og kom tilbake etter et kvarter.. “Hvor skal vi betale?”

Blondinen og svensken.
En svensk mann og kona, som var norsk, ventet barn. Da dagen kom og kona fikk veer, kjørte ektemannen henne til sykehuset og holdt hånden hennes gjennom fødselen. Til slutt hadde hun født to små guttunger.
Den svenske ektemannen snudde seg mot kona og sa med en sint tone, “Ok. Hvem er den andre faren?”

Svenskevitser

Flere vitser lenger ned

pil_ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment