Latterkula – humoristen den blonde

blondineHver uke lager jeg et blogginnlegg som skal gi deg en passende dose fredagshumor. Denne gangen ble det “latterkula”. Det er godt å le litt og det sies at en god latter forlenger livet. Så pass på å le og kos deg så ofte du kan.

Starter med noen litt dårlige sjekkereplikker:

Skal vi strikke sokker?
Jeg strikker og du sokker.

Om jeg sier at du er søt kan jeg smake da?

Hva med en tohundrelapp slik at du kan drikke til jeg begynner å bli pen?

Hei, jeg er lettlurt, skal du være med hjem å lure meg?

Tok du meg på rompa?
-Nei.
Har du lyst?

Jeg holder på å skrive en telefonkatalog, kan jeg få nummeret ditt?

Har du en femmer? Min mor sier alltid at jeg må ringe henne når jeg har funnet drømmekvinnen.

Tror du på kjærlighet ved første blikk eller skal jeg gå forbi en gang til?

Latterkula

Et ektepar kranglet og pratet ikke til hverandre på flere dager. En kveld gikk mannen å la seg før kona. Forside jokesHan skrev en lapp og la på nattbordet hennes. -Vekk meg halv åtte, stod det på lappen. Mannen våknet dagen etter og tittet på klokken. -Pokker den er nesten ni og kjerringa har ikke vekt meg, tenkte mannen irritert. Han fant en lapp på sitt nattbord, der det var skrevet  -“Klokken er halv åtte. Du må stå opp!!

Tidligere var det ikke uvanlig med drikking mens løpene gikk på Leangen travbane. En kar fra Stjørdarn var ikke den som spyttet i glasset, og etter hvert måtte han bort til gjerdet for å late vannet. Mens han stod der kom en finere by frue forbi: – Dette er det groveste jeg har sett! Stjørdalingen svarte: – Hva synes du om lengden da frue?

To kondomer var på vei til fest. Så sier den ene til den andre: tror du vi blir fulle i kveld?

Flere vitser lenger ned

pil_ned

Grovis

 

Add Comment