En blondines blanding av grove vitser – groviser

Visste du at de mest søkte vitsene på Internett er grove vitser eller groviser som noen sier. Dette blir mitt 3. vitseinnlegg om grove vitser – groviser. Krysser fingrene for at du har noenlunde lik humor som meg som sitter her og humrer. Enjoy

Nysgjerrige Johnny
Lille Johnny var 8 år, og som andre gutter på sin alder, veldig nysgjerrig. Han hadde hørt ganske mye om dette med sex av de andre guttene, og lurte på hvordan det egentlig foregikk.

Mest effktive prevesjonsmiddeletEn dag gjemte han seg bak gardinene for å se på mammaen og pappaen sin for å se hvordan det hele foregikk. Dagen etter beskrev han det slik for kameratene sine: “Mamma og pappa satt og snakka en stund. Så slukket pappa nesten alle lampene og begynte å klemme og susse på henne. Jeg tror hun holdt på å bli syk, for ansiktet hennes ble så rart. Det syntes nok han også, for han tok hånden under blusen hennes for å kjenne på hjertet slik som doktoren gjør. Men han var nok ikke like flink som doktoren for han hadde problem med å finne hjertet. Jeg tror han også holdt på å bli syk for begge satt urolige og var veldig andpustne. Den andre handa hans må være ha vært kald for han tok den under skjørtet hennes. Hun ble enda verre, begynte å stønne, sukke og vred seg så hun nesten falt av sofaen. Det var da feberen kom. Jeg vet det var feber, for hun sa at hun følte seg så heit. Til slutt fikk jeg vite hva som gjorde dem så syke. Det var en stor ål som hadde kommet nedi buksene hans og nå hadde den bykset fram. Jeg sverger på at den var minst 25cm! Han holdt den fast så den ikke skulle stikke av.
Men endelig ble mamma modig og prøvde å drepe den ved å bite hodet av. Jeg tror den bet henne, for hun begynte å gurgle og slapp taket. Etterpå tok hun tak i den med begge hender mens pappa tok
opp en munnkurv som han tredde nedover ålen. Mamma lente seg bakover og rettet på beina så hun kunne få et godt grep rundt ålen. Han hjalp til ved å ligge oppå ålen som bakset som bare det. Hun
begynte å stønne og vri seg, og de veltet nesten sofaen. Jeg tror de ville drepe den ved å mose den mellom seg. Etter en stund sluttet ålen å bakse og de sukket tungt. Pappa reiste seg og de hadde drept den. Jeg vet den var død for den bare hang der, og noe av innmaten var utenfor. Mamma og pappa var trette etter kampen, men de kom snart til liv igjen for han begynte å kysse og klemme på henne igjen.
Jeg antar at åler er som katter, de har flere liv. Denne gangen prøvde de å drepe ålen ved at hun satte seg på den og etter ca 15 minutters kamp var ålen ordentlig død. Jeg vet den var død denne gangen for jeg så at pappa flådde den og skylte skinnet i do.

Nudiststrand
GroviserDet var en sønn som var med foreldrene på en nudiststrand.
Gutten lurte på hvorfor noen menn hadde en tiss som stakk opp og andre hadde en som hang ned.
Faren syntes at det var litt flaut å svare på det spørsmålet, så han svarte heller: «Jo, hør nå her de mennene med en tiss som stikker opp er rike mens de med en som henger ned er fattige».
Gutten syntes det var et greit svar og trodde faren.
Litt senere spør faren sønnen: Vet du hvor mamma er? «Ja hun står og snakker med en fattig mann som nettopp ble rik og nå pumper hun ham for penger».

Likestilling
En mann som har rømt fra fengsel bryter seg inn i et hus for å se etter penger og nye klær. Inne i huset finner han et ungt par i senga. Han beordrer mannen ut av senga og binder ham til en stol. Mens han binder kona til senga legger rømlingen seg oppå henne, kysser nakken hennes og reiser seg og går til badet. Mens han er der visker ektemannen til kona si «Hør her… denne mannen er en rømling. Han har sikkert tilbrakt mange år i fengsel og har ikke sett en kvinne på mange år. Jeg så hvordan han kysset deg på nakken. Ikke motstå hvis han vil ha sex, ikke klag… gjør alt han spør deg om. Han er tydeligvis veldig farlig. Hvis han blir sint kan han kanskje drepe oss begge to. Vær sterk kjære. Jeg elsker deg.»
Kona svarer «Han kysset ikke nakken min. Han visket inn i øret mitt. Han sa at han var homofil, synes at du er søt og spurte om vi hadde noe vaselin. Jeg fortalte han at det er på badet. Jeg elsker deg også»

Ukens svenske
Vet du hvorfor svenskene putter p-pillen i nesen? Jo, for å unngå snørrunger.

Nye truser
En gammel dame kjøpte nytt undertøy med hull i skrittet, og dro hjem for å overraske mannen sin.
Da han kom hjem ropte hun fra soverommet at han skulle komme inn, og pekte på de nye trusene sine.
”Hei du”, sa hun. ”Kom hit, så skal du få smake på dette!”
”Aldri i livet”, svarte mannen. ”Den har jo brent hull i trusene dine!”

Flere vitser lenger ned

pil_ned

Add Comment