Gale sjåfører – Humoristen den blonde

Jeg kjører til og fra jobben hver eneste dag, det er mye rare og gale sjåfører der ute. Derfor ble det denne gangen er humoristisk innlegg om gale sjåfører og kanskje en liten sann historie eller to. Enjoy.

Mannfolk
Da jeg kjørte til jobben i dag, på vei mot Oslo. Så jeg tilfeldigvis til siden, og der kom det en mann i en grønn Ford. Han kjørte i 120 km/t med ansiktet langt inn i sladrespeilet og pyntet seg med noe hårgele. Et lite øyeblikk så jeg en annen vei, og da jeg snudde meg mot karen igjen, var han til min store skrekk på god vei over i min kjørebane – fremdeles med ansiktet begravd i sladrespeilet og i full omgang med kam.
Jeg ble så skremt at jeg mistet mascara-utstyret og slo ut smørbrødet, som jeg hadde i den andre hånden. I panikken for å få kontroll over bilen, som jeg styrte med knærne, datt mobilen ned fra halsgropen min og rett ned i kaffekoppen, som jeg hadde mellom bena. Dette medførte en liten katastrofe med søling av varm kaffe over de to medbragte fjelltoppene. I smerteskriket som fulgte, mistet jeg sigaretten fra munnviken og brant et stort hull i skjorten. I tillegg mistet jeg den viktige telefonsamtalen!!
Hvordan er det egentlig mannfolk kjører??!! Nå må noen ta ansvar, og få disse uansvarlige bilistene vekk fra trafikken!”

Forside blond gale sjåførerRåkjører
En politikonstabel stopper en blondine for råkjøring, og spør henne pent om å få se førerkortet hennes. Hun svarer oppgitt, «Jeg skulle ønske dere kunne bestemme dere.
I går tar dere førerkortet fra meg, og i dag forventer dere at jeg skal vise det til dere.

Gift
Hva er fordelen med å være gift med ei blondine?
Man kan parkere bilen på handikap-plassene!

Oppkjøring
Så var det blondinen som kjørte opp til sertifikat og hun gjorde de aller fleste oppgaver tilfredstillende utenom lukeparkeringen som var nærmere en halv meter unna fortauskanten. Det gjorde kontrolløren litt frustrert og han utbrøt ergelig:
– Kan du komme litt nærmere? Blondinen tok av seg bilbeltet og aket seg nærmere kontrolløren.
– Er dette bedre??

Utenfor streken
Det var en gang en blondine som krasjet i bilen foran. Mannen i bilen foran ble drittsur og gikk og tok tak i blondinen og dro henne ut av bilen, han tegnet en sirkel rundt henne, og sa: – Hvis du er bare en cm uten for den streken kverker jeg deg. Så gikk mannen bort til bilen hennes og hoppet oppå bilen. Så snudde han seg og der sto blondinen og lo. Da ble mannen enda surere og knuste alle rutene i bilen og så på blondinen. Der sto hun og lo enda mer. Da ble mannen så sur at han snudde seg og sprengte bilen i lufta. Han snudde seg tilbake blondinen og hun sto forsatt der og lo, da sa han: – Nå har jeg sprengt bilen din hva var det som var så morsomt? Da svarte blondinen: – Jo, hver gang du snudde deg mot bilen gikk jeg utenfor streken.

Det får være nog vitser om gale sjåfører, men fortvil ikke det er flere vitser lenger ned

pil_ned


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment