Påskevitser – god påske

Det finnes ikke mange påskevitser, og jeg kan ikke si at jeg er kreativ nok til å lage vitser fra bunnen av. Kos deg masse i påsken, håper du ler godt av dette knippe vitser.

Drikkende pasient
Ikke-alltid-like-lett-det-med-sex-og-sånnStakkars mann, sa psykiateren. Kan du fortelle meg hvorfor du drikker så mye?
– Jeg skal forsøke å forklare det hele, sa pasienten.
– Jeg ble forelsket i en enke som hadde en voksen datter. Jeg giftet meg med enka, og en stund senere giftet min far seg med min stedatter. Derfor ble min kone og jeg svingerforeldre til min far.
Etter en stund fikk min stemor, altså min kones datter, en sønn. Og den gutten ble naturligvis min bror, ettersom han er min far’s sønn. Men, han er også sønn til min kones datter, og derfor ble min kone guttens bestemor og jeg ble bestefar til min bror. Så fikk min kone og jeg en gutt, og han ble min fars svoger. Min sønns stesøster er jo da også hans farmor – ettersom min far en hans farfar. Min far er altså mitt barns svoger, ettersom hans søster er fars kone. Jeg er altså bror til min egen sønn. Sønnen min er min farmors nevø og jeg er farfar til meg selv. Jeg er bror til min far og samtidig både sønn og far til ham. Min kone er min stemor, mor, svigerinne og stedatter. Jeg er far og sønn til meg selv!
– Bare fortsett å drikk du, sa psykiateren.

Tørst
Det var en gang en mann som hadde havnet i ørkenen. Etter langt og lenge, var han ufattelig tørst. Han greidde ikke engang å stå oppreist på bena. Han begynte å krype, han krøp noen timer, plutselig fikk han øye på en «kiosk», han krabbet bort til den. Det kom tørt fra munnen hans:
– Kan jeg få et glass vann?
– Nei, her selger vi bare slips, sa mannen i sjappa.
– Slips?!!??? Utbrøt den tørste mannen. – Hva i alle dager skal jeg med slips i ørken?
– Jeg vet hvor du kan få vann, gå ca. en time rett fram der, så kommer du til et hotell. Der har de nok vann, svarte mannen i sjappa. Manne fortsatte å krabbe. etter ca. 1 time kom han til hotellet. Han spurte en vakt utenfor om han kunne få et glass vann før han strøk med, men svaret han fikk var som følgende:
– Nei, her slipper ingen inn uten slips, vi har full dresskode.
I det øyeblikket den tørste mannen fikk høre det, tørstet han i hjel…

Naboens hund
En blondine og mannen hennes lå i sengen og hørte på nabobikkja.
Den hadde stått i bakhagen og bjeffet i timevis.
Blondinen hoppet ut av senga og sa: ”Nå har jeg fått nok.” Hun gikk ned. Da hun endelig kom tilbake, sa mannen: ”Hunden bjeffer fortsatt, hva gjorde du egentlig?”
Blondinen svarte: ”Jeg plasserte den i vår bakgård. Så skal vi se hvor godt DE liker det!”

PåskevitserSamtale mellom russeren, amerikaneren og blondinen
En russer, en amerikaner og en blondine snakket sammen en dag.
Russeren sa, «Vi var de første i verdensrommet!»
Amerikaneren sa, «Vi var de første til å lande på månen!»
Blondinen sa, «Hva så? Vi kommer til å bli de første som reiser til solen.
Russeren og amerikaneren så på hverandre, begynte å glise og ristet på hodene.
«Du kan ikke lande på solen, ditt fjols! Du kommer til å brenne opp!» sa russeren.
Blondinen svarte kjapt, «Vi er ikke dumme, vet du. Vi skal reise om natten!»

Den magiske grotten
Det var en gang at nordmannen, dansken og svensken var ute i skogen og gikk tur. Nordmannen var døv, dansken var blind og svensken var lam fra livet og ned, han satt i rullestol. Etter en stund kom de til en magisk grotte i skogen, der hver og en av dem kunne få oppfylt ett ønske. Først gikk nordmannen inn. Etter en stund kom han ut og utbrøt lykkelig: ”Gutter, jeg kan høre!”
Etter ham gikk dansken inn og kom ut like fornøyd: ”Gutter, jeg kan se!”
Sist men ikke minst trillet svensken inn. Etter en stund kom han ut og ropte: ”Kolla grabbar, nya hjul!”

 

Flere vitser lenger ned

pil_ned

Add Comment